Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
mipityu
üzenetére
Ne hülyéskedj.
Akkor velem vmi gond van, mert nagyon észreveszem hogy mekkora képernyőt bámulok (ezért is szeretek moziba járni néha-néha, viszont anno mikor a hálóban volt egy 37es tv azt meg kínszenvedés volt nézni... telefonon még klippeket se szeretem nézni, nemám hogy bármi mást.) De én már csak ilyen különc vagyok, szeretek kimaradni az épp aktuális divathullámból.
Azt imádom a legjobban ha vki otthonra jó nagy tv-t vesz, de éppenséggel beéri a telefon képernyőjével is... tudom, a nagy tv-t nem lehet magammal vinni. De valszeg azért veszi az ember mert szereti nagyban nézni a műsort, nem elég a kisebb (vagy persze mert a szomszéd is nagyot vett
) Vagy néha elég néha nem? Mitől függ? Ha otthon vagyok kell a nagy. ha nem vagyok akk meg mindegy? (Na én inkább akkor nem nézek semmit, kibírom hazáig)De nem akartam vitát indítani ezzel, Ez én vagyok. És akkor is ilyen maradok, ha a világ összes embere telefonon nézi a filmet/műsort - persze ha bosszúból nem törik össze a tv-imet, monitoraimat (amiket sikerült addig is megmenteni az őrülettől).

Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Goddess of Victory:Nikke
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Gamer 17' 144hz Asus ROG i7, RTX 2070 Super, 2TB m.2 SSD
- R5 9600X/MSI PRO B650S-WIFI/32GB DDR5 6500MHz/1TB M.2/4TB HDD/RTX 5070 OC/750W.PLATINUM/ARGB CSODA
- LOGITECH G Pro X Superlight 2 Fehér INGYEN SZÁLLÍTÁS!
- Hynix 16GB 2933MHz DDR4
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Akkor velem vmi gond van, mert nagyon észreveszem hogy mekkora képernyőt bámulok (ezért is szeretek moziba járni néha-néha, viszont anno mikor a hálóban volt egy 37es tv azt meg kínszenvedés volt nézni... telefonon még klippeket se szeretem nézni, nemám hogy bármi mást.) De én már csak ilyen különc vagyok, szeretek kimaradni az épp aktuális divathullámból.
) Vagy néha elég néha nem? Mitől függ? Ha otthon vagyok kell a nagy. ha nem vagyok akk meg mindegy? (Na én inkább akkor nem nézek semmit, kibírom hazáig)