- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Ferenc1989 #39326 üzenetére
A fizetős DropSync tud Dropbox-ot szinkronizálni, akár azonnali le/fel-töltéssel is. Bár nekem 24 órásra van állítva, mert amúgy szerintem elég durván fogyasztana. De a lehetőség mindenképpen adott, ha valakinek az azonnali rendelkezésre állás a lényeg. Egyébként okos és egyszerű kis kiegészítő ez, mert lehet csak WiFi-t választani, meg akksi szint határt is. Az egyetlen dolog amit hiányolok belőle, hogy nem lehet neki megmondani, hogy konkrétan naponta hány órakor szinkronizáljon. De végülis ha nyomsz neki egy manuális szinkront este 8-kor, akkor a következőt 24 óra múlva csinálja.
(#39370) mkRoland
Szerintem (#39364) xSide-tól megkaptad a tökéletes választ, magam is épp ezt akartam javasolni, csak egy másik programmal, ami ugyanezt tudja.(#39355) Melack
Nem mintha odáig lennék az Erste-ért, mert már egy párszor próbáltak, és be is húztak ezzel-azzal, de a netbankjukkal, és a netes vásárlási megoldásukkal teljesen elégedett vagyok.
Számlanyitáskor adtak egy virtuális kártyát, amivel neten lehet fizetni. Az alap számlámhoz van ez is hozzárendelve. Netbankon vagy Telebankon keresztül tudom megemelni a limitjét, és máris vásárolhatok vele teljesen biztonságosan, mert csak annyit teszek rá, és annyi időre, amennyit, és ameddig használni akarom. Külön díja sincs. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Nem, amit meg akarsz nyitni, azt tölti le.
-
Syl
nagyúr
válasz
Telefonra nem szinkronizál le a dropbox. Be is bacna! 3-4 gigát leszedne a 100 megás mobilnetemen
Aktív témák
- Asztalos klub
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- MIUI / HyperOS topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest