Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Dark Archon #30704 üzenetére
Ezt már sokszor túltárgyalták, de én sem értem, hogy minek okostelefon net nélkül. Tök jó, hogy itt is van Wi-fi, meg ott is van Wi-fi...de akkor minek mobiltelefon? Otthon is van telefon, a munkahelyeden is...nem az lenne a lényege mobilnetnek, hogy akárhol vagy, netközelbe legyél? Kapsz egy emailt, arról tudjál, és ne fél vagy 1 óra múlva értesülj róla, amikor bemész a munkahelyedre, mert ott már minek, amikor ott a számítógép. Ahhoz, hogy megnézz egy moziműsort, ne kelljen már hazamenni, vagy telefonálgatni...múltkor kerestem egy boltot. Felmentem google-ra, megnéztem hogy hol van üzletük, beütöttem a naviba, és indultam is...erre jó, hogy van net. Tényleg nem értem minek valakinek okostelefon net nélkül. Otthon akarsz rajta emailezni, vagy minek? Arra van a számítógép.
-
Drenadar
veterán
válasz Dark Archon #30704 üzenetére
De azóta már kiderült, hogy van neki internet előfizetése... csak napi 2x kapcsolja be a widgetei miatt.
és a telefonra fizetsz díjat? pedig gondolom munkahelyeden és otthon is van telefon amiről tudnál olcsóbban beszélni. akkor a feletted levő hsz: minek okostelefon?
gondolom nem munkára kaptad a wifi hozzáférést a munkahelyeden. mert akkor be lenne állítva egy exchange elérés és akkor mondjuk azért a mobilnet, hogy vállalati emaileden elérhető legyél, stb.
(#30706) frensys: felmész a freemailedbe vagy midbe... megkeresed hol van leírva a pop3 beállításához szükséges infók. és beállítod. Értelemszerűen. Ennyi.
Most őszintén. bevallhatod, hogy HSZ vadász vagy.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dell notebook topic
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest