- Ivqkzy-: 2. gépem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
frensys #29818 üzenetére
Ha már vettél egy okostelefont, akkor használd arra amire NEKED igényed van és ne mások szabják meg ,hogy mire is lenne neked szükséged.
Ha hiányzik vmi app, vagy szolgáltatás, akkor kérdezz rá, de így általánosságban nekivágni az androidnak, hááááát.
Ne azt nézd ki milyen "csiri viri" programokat használ, gondold végig, hogy te miért is vettél ilyen telefont(tényleg, miért is?), szükséged volt-e rá, ha igen miért és mire kívánod használni.A kb. egy napos készenléti időre jó ha készülsz, nekem volt már négy nap is, de akkor csak időnként botlottam bele a telefonba a sok meló miatt és a hívásokon kívül mást nem csináltam ,de azt is kevésszer. -
Fehércápa
aktív tag
válasz
frensys #29818 üzenetére
Nem használ mindenki ezer félét! A telefonodat személyre tudod szabni, azt töltsd le, ami neked kell. Amit nem használsz, vagy nem tetszik, töröld. 10-20 alkalmazás szerintem bőven elég Egyébként meg szerintem nem is az appok , hanem a nagy kijelzők zabaljak az aksit. Ezzel együtt kell élni, az okos telefont este töltőre kell tenni..
-
porse
őstag
válasz
frensys #29818 üzenetére
Mindenki azt használ amit akar.. te leginkább ezt a fórumot ne!
Ha valakinek "csiri viri" live wallpapper kell és nem érdekli, hogy napi 5-10% ot eszik akkor azt fogja használni, ha meg valamelyik elvetemültet az érdekli, hogy a poweramp 4 vagy 8% ot használt el épp ma, akkor akksi figyelőt tesz fel....
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged