- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
fatal` #28163 üzenetére
Szerintem nem a kijelző, hanem a telefon ébren tartásáról volt szó.
(#28167) flash-
Elméletileg ROM flash után már csak akkor lehet tárcsázót cserélni, ha még nem hoztál létre Google fiókot. Root joggal, pl. Root Explorer-rel, a /system/app-ban kell a phone.apk-t cserélni.(#28187) xSide
Hát ezt sosem gondoltam volna, hogy ez az Android-os verzióban is matatható. Ismét kösz a nagyszerű tippért! Már rá is másztam a beállításokra.(#28214) Kofetto
Sokan ajánlottak a napokban a lLama-t, és a Timerrific-et. A kívánt időintervallumba automatikusan repülő módba teszed a készüléket, és akkor meg se moccan.(#28224) punky10
Ezzel az a gond, hogy a tolvajok és a pult alól vásárlók többnyire nem az a réteg aki mobilinternetre fizetnek elő a kártyájukon.(#28228) Edenyke
Tudom, hogy naptárat mondtál, de mivel nem magyaráztad meg miért annyira fontos, így merem ajánlani a BackuptoGmail-t, ami automatikusan szinkronizálja a híváslistádat, és SMS-eidet a Gmail fiókod megfelelő mappáiba. Korlátozás mentes, viszont fizetős, bár nem drága.(#28229) Ateszpapa
Elméletileg nem mindig a program hibája, sok gyári ROM-on, vagy készüléktípuson eleve nem is lehetséges. Én is így vagyok sajnos az SGS-emmel, pedig kipróbáltam már rajta ezt-azt. Persze nem kizárt, de annyira azért nem hiányzik, hogy eszeveszetten kutassak utána.Na ezért nem vagyok még őstag.
-
St3ven
addikt
válasz
fatal` #28163 üzenetére
Na látod nekem a "duplatapi zoom" állíthatósága az egyik legfontosabb, mert Opera Minin is azért nem szeretek teljes nézetben böngészni, mert eszetlenkednem kell a nagyító ikonokkal, ha a számomra kényelmes nagyítási értékre akarok állni.
Meg nem tudom pl. a hangerő gombokat scrollozásra használni, ami miatt mindig balra-jobbra csúszik a kijelzőn megjelenített tartalom.
Az Opera Mobile-lal kapcsolatban pedig már kifejtettem, hogy mi nem tetszik, bár tudom, hogy nem volt tegnap sem meggyőző, de én már csak olyen vagyok, ha a Boat tudja 2 megával azt, amit az Opera Mobile 22 megával, akkor nem kérdés, melyiket használom.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest