Keresés

Aktív témák

• atillaahun

veterán

válasz fatal` #28163 üzenetére

Szerintem nem a kijelző, hanem a telefon ébren tartásáról volt szó.

(#28167) flash-
    Elméletileg ROM flash után már csak akkor lehet tárcsázót cserélni, ha még nem hoztál létre Google fiókot. Root joggal, pl. Root Explorer-rel, a /system/app-ban kell a phone.apk-t cserélni.

(#28187) xSide
    Hát ezt sosem gondoltam volna, hogy ez az Android-os verzióban is matatható. Ismét kösz a nagyszerű tippért! Már rá is másztam a beállításokra. :)

(#28214) Kofetto
    Sokan ajánlottak a napokban a lLama-t, és a Timerrific-et. A kívánt időintervallumba automatikusan repülő módba teszed a készüléket, és akkor meg se moccan.

(#28224) punky10
    Ezzel az a gond, hogy a tolvajok és a pult alól vásárlók többnyire nem az a réteg aki mobilinternetre fizetnek elő a kártyájukon.

(#28228) Edenyke
    Tudom, hogy naptárat mondtál, de mivel nem magyaráztad meg miért annyira fontos, így merem ajánlani a BackuptoGmail-t, ami automatikusan szinkronizálja a híváslistádat, és SMS-eidet a Gmail fiókod megfelelő mappáiba. Korlátozás mentes, viszont fizetős, bár nem drága.

(#28229) Ateszpapa
    Elméletileg nem mindig a program hibája, sok gyári ROM-on, vagy készüléktípuson eleve nem is lehetséges. Én is így vagyok sajnos az SGS-emmel, pedig kipróbáltam már rajta ezt-azt. Persze nem kizárt, de annyira azért nem hiányzik, hogy eszeveszetten kutassak utána.

Na ezért nem vagyok még őstag. :D

• St3ven

addikt

válasz fatal` #28163 üzenetére

Na látod nekem a "duplatapi zoom" állíthatósága az egyik legfontosabb, mert Opera Minin is azért nem szeretek teljes nézetben böngészni, mert eszetlenkednem kell a nagyító ikonokkal, ha a számomra kényelmes nagyítási értékre akarok állni.

Meg nem tudom pl. a hangerő gombokat scrollozásra használni, ami miatt mindig balra-jobbra csúszik a kijelzőn megjelenített tartalom.

Az Opera Mobile-lal kapcsolatban pedig már kifejtettem, hogy mi nem tetszik, bár tudom, hogy nem volt tegnap sem meggyőző, de én már csak olyen vagyok, ha a Boat tudja 2 megával azt, amit az Opera Mobile 22 megával, akkor nem kérdés, melyiket használom. :D

Aktív témák

Hirdetés