Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
Fehércápa
üzenetére
Szerintem be van kapcsolva vagy a mobilnet vagy a wifi és onnan szedi a térképeket.

Letöltött térképrészen nem tud navigálni, mert a szerver számolja ki az útvonalat és amit letölt az csak kép. Ha net közelében megtervezteted az útvonalat vele és nekiindulsz offline, akkor talán az első újratervezésig működik, utána passz, de talán magára talál, ha visszatérsz a letöltött útvonalra. Egyébként viszonylag kevés az adatforgalom navigálás közben mert vektoros lett pár hónapja a térkép. Persze roamingolva ez a kevés is sokba kerülhet!RazorGTR1: Ha jól sejtem, az offtopik nem számolódik bele. Legalábbis mikor olvastam a rangokról, akkor szakmai témában, szakmai (nem offtopik?) hozzászólásokról volt szó.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB Eladó
- Partisátor, rendezvénysátor, sörpad garnitúra és kiegészítők bérlése
- HP Elitebook X360 1040 G6,Multi-Touch 2 az 1-ben,i7-8665U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAM
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell UltraSharp U3818DW 37.5" ívelt IPS, UWQHD+, kiváló állapot
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest