Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- potyautas: Az utolsó közös út
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
domerator #21292 üzenetére
Skynet fórumán elég komolyan beleásta magát egy-két ember ebbe az elektromos cigi témába. Kitapasztalták azt, hogy mit-mennyit-mennyiért kell vásárolni és olcsóbban jönnek ki, mint a rendes cigivel. Csak olvasgattam, mivel engem nem érint a dolog, de érdemes lehet átgondolni.
-
-B-
senior tag
válasz
domerator #21292 üzenetére
Én inkább egy könyvet ajánlanék a leszokáshoz: Allen Carr - Nikotinstop!
Szerintem amúgy a legfontosabb a komoly elhatározás és, hogy bízz magadban. Ha már a leszokás legelején kétségeid vannak affelől, hogy tényleg le tudod tenni a cigit, akkor már nagy az esély a kudarcra.
Én már lassan 2 hónapja nem dohányzom.
Ez a könyv talán ad egy kis löketet, nekem segített (bár tény, hogy nem ez volt az első próbálkozásom és a könyvet sem most olvastam először).
Szerintem mindenképpen olvasd el, nem veszítessz vele semmit!
Keress rá neten, biztos fent van ebook formájában valahol és akkor az androidos készülékeden is tudod olvasgatni!
(Ha esetleg megtalálod, elküldhetnéd nekem is, hogy ilyen formában is meglegyen.)
Egyébként meg sok sikert és kitartást!!!
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Spotify
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest