Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
nonames #15392 üzenetére
sms, mms: mybackup pro
névjegyek: gmail fiók szinkornizáció
appokra (hogy milyeneket használsz illetve mik vannak telepítve): appmonster. belépsz szinkronizálsz és utána az új romnál csak ezt az egy appot kell felraknod és tudja mik voltak fenn előzőleg és sorban telepítheted. hamar végez.
launcher: általában a launcherek beállításait és magát a desktop kinézetér is el lehet menteni. én pl az adw ex-nél csináltam ezt. telót cseréltem, előtte elmentettem az adw ex beállításainál az sd kártyára mind a launcher beállításait mind a "kinézetét". utána csak letöltöttem az appot újra, betölöttem az elmentett beállításokat és olyan volt minden mint régen
ezt a három appot töltöttem le az új telón és a beállításokkal kb félóra alatt kész is voltam
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Robotporszívók
- Linux kezdőknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Kuponkunyeráló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen monitort vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest