- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Egyedül?!
Aktív témák
-
válasz
canniball #13568 üzenetére
Azt gondoltam, hogy sokkal nagyobb a fantáziád! Az ember nagyon perverz állat tud lenni.
Igen van amikor fülhallgatóval hallgatom a zenét, sétakor, kerékpározás közben, ha a munkám engedi, még fűnyírás közben is, de én olyan perverz állat vagyok, hogy a családomat ne zavarjam éjjel, akkor is fülessel teszem. Tudom, hogy van ettől kényelmesebb mód is, de nem mindig adottak a lehetőségek.
Egyik ismerősöm, aki sokkal járatosabb az akusztikában, magyarázta, hogy 10-15 000 Ft-os minőségi fülhallgatóval sokkal jobb zenei élményt lehet varázsolni, mint ugyan ilyen értékű hangszórókkal. Nálam a minőség Sennheiser.
Először kételkedtem, de be kellett ismernem, hogy tényleg így van. A SE W995 telómtól el voltam ájulva, hogy milyen jól szól a gyári fülessel, de csak addig még oda nem adta a saját Sennheiser fülhallgatóját. Azóta is ezt a márkát részesítem előnybe.
Álmomba sem gondoltam, hogy egy 20 000 Ft gagyi SE X8-al jobb zenét tudok varázsolni a PowerAMP segítségével, mint a nagy Walkman mobillal, de sajnos ez van.
Egy darabig használtam a MixZing is, tetszett, nem volt semmi gondom vele, de amikor megismertem a P.AMP, akkor muszáj volt váltanom. Mind külsőre, mind belsőre jobban bejött, annak ellenére, hogy összességben kevesebbet tud mint az első számú favoritom.
A családban két X8-van órákig tesztelgetem a két készülék segítségével a két alkalmazást, nálam a PowerAMP a győztes, de ez nem jelenti azt, hogy a MixZing rossz lenne.
A P.AMP jobban kézre áll, ill. a külső is jobban bejön, de ez ízlés kérdése.Hátránya a MixZingel, hogy a teljes verzió fizetős ill. ez idáig nem sikerült magyar nyelvel ellátni, de egy lelkes csapat már az ügyön van.
Az a jó az egészben, hogy van választási lehetőség, mindenki az ízlésének megfelelően választhat. Nekem még a magyar Winamp és a TTPod jött be, de rajtuk van még mit csiszolgatni.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Micro Four Thirds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest