- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Sorolom, mi kell hozzá:
WidgetLocker Lockscreen
A widgetek (sorokban)
SiMi Clock, Circle Battery Widget
Smooth Calendar
Beautiful Widgets
[WidgetLocker csúszka]
Widgetsoid 2.X, valamint két shortcut.Az ikonok valamilyen WP7 Style vagy más néven Metro UI ikonpakkból valók. Ha esetleg megvannak még a gépemen, felrakom neked valahová.
Találtam is neked WP7-es ikonszettet: [link] -
Destr4ct
aktív tag
Automatizálásra én a Llama-t ajánlanám.
Egész sok mindent tud. Annyit talán nem, mint a tasker, de könnyebb is használni.
Idő, hely (alapból cellainfó, vagy gps), mindenféle feltétel alapján műveletek automatikus végrehajtása, profil váltás, stb.
Ráadásul a legutóbbi frissítés óta van benne magyar nyelv is.Én arra használom, hogy aktuális helytől függően automatikusan váltson a telefon hangprofilt (látható celláktól függően, mert a GPS sokat eszik)
Régebben próbáltam ezt Taskerrel megoldani, de ott kézzel, egyenként kellett volna a cella azonosítókat bevinni a feltételbe, nem tudom azóta ezen a téren van-e változás benne.
Azt sem tudom más alkalmazások (pl AutomateIt) ezt megoldják-e valahogyan, vagy van-e lehetőség.Mindenesetre a Llama megoldása erre elég ultimate. Meg lehet neki tanítani az egyes helyeket. Pl létrehozol egy új helyet, azt mondod neki, hogy most itt leszel mondjuk 2 órán keresztül. Akkor ez idő alatt megjegyzi az összes látható cellát.
Lehet definiálni különböző profilokat (cseng. hangerő, rezgés stb, minden ami egy profilban szokott lenni)
Aztán létre kell hozni egy eseményt, amiben feltételként hozzáadod az új helyet, műveletként pedig, hogy váltson az általad megadott profilra.Én elsődlegesen erre használom, de univerzális. Sokféle feltétel, és művelet közül lehet választani.
-
TRob1
veterán
Én erre a Timeriffic nevű appot használom. (Ha másra nem használod az Automatelt, akkor ez ötöde méretű. Lehet vele mindent időzíteni.)
-
RootRulez
félisten
Azért is nem ébreszt az android. mert, ha kikapcsolod, az tényleg kikapcsol. Egy Nokia, ha kikapcsolod, akkor "mesterséges kómában" van, de akkor is "megy". Androidnál ehhez legközelebb a repülőmóddal juthatsz, akkor ébreszt és (jobb esetben) nem is fogyaszt sokat, de ez függ a futó programoktól-widgetektől...
-
Keresztapper
senior tag
(#19838) ko9
AutomateItA bekapcsolás nem fog menni.
(#19839) kisdani
Settings / wireless & network / tethering & portable hotspot / USB tethering.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- World of Tanks - MMO
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged