Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Tegnap megvettem végre életem első Androidos telefonját egy Acer S100 személyében. Ismerkedek még vele, de nagyon nagyon tetszik úgy maga az egész telefon, most töltődik éppen.
Egy olyan programra lenne szükségem amivel meg tudom nézni a bekapcsolt pc-men lévő futó folyamatokat.
Létezik ilyen Androidra már? Iphone-nál Logmein (Log me ignition) volt a neve az nagyon jó volt, egy külön kis progit kellett a pc-re feltelepíteni és így távolról rá tudtam nézni a pc-re vagy akár ki is tudtam kapcsolni.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest