- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Istwan
tag
Az SD kártyán lévö mappákat (amikben pl. képek vannak), szeretném kirakni a 7 föképernyö valamelyikére. Igy, oda scrolloznék az adott oldalra, rátapiznék a megfelelö mappára, amikben csak a kivállasztott képek lennének, a cime elárulná, megynyilna, és sorban látnám a képeket...ezután már csak rányomnék valamelyik képre és nézegetem. Ez lenne az eredeti szerintem a legegyértelmübb, ésszerübb képnézegetés lehetöség. (Üzenem az android készitöinek)
De ha te azt mondod hogy csak ugy lehet kitenni a mappákat a föképernyöre hogy parancsikont csinálunk belöle, és azután lehet küldeni valamelyik oldalra és ugyan ugy megnyitva azt, mint egy normál mappát, hozzájutva a képekhez, akkor feltétel nélkül követem az utasitásaidat.
Ott akadtam el hogy az Astro-ban az sd kártyán lévö képek mappát megtaláltam, de parancsikont, vagy parancsikonná még nem tudtam átváltoztatni.
Mert ha lehetne parancsikont csinálni a mappából, akkor azt, egyböl lehetne a föképernyöre kirakni mert ugye parancsikont kilehet rakni....?
Bocs hogy húzom mint a rétest de nekem fülberágósan kell magyarázni.
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest