- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Sziasztok!
Előre is bocsi, de nem találtam ennél "rokonabb" topikot a kérdésemre.
A problémám a következő lenne:
Jelenlegi állapot:
Van két google fiókom. Annak idején, amikor vettem a telefont (mini pro), valamiért nem tudtam létrehozni telefonon keresztül a fiókot. Legalábbis én azt hittem, mert mindig kiabált, hogy nem jó. Aztán egyszer csak mindkét fiókom életre kelt. Szóval most van kettő, és az appok fele az egyik, míg a másik fele a másik fiókkal lett letöltve. Jelenleg a két fiók össze van kapcsolva, a Play is listázza az összes alkalmazásomat, bármelyik fiók is az aktív.
Amit szeretnék:
Csinálni egy harmadik fiókot, hozzáadni a telefonomat, a másik két fiókot pedig törölni, de úgy, hogy a már telepített alkalmazások átkerüljenek a harmadik fiókba. Igazából azért kellene, hogy az emailek ne kétfelé menjenek, hanem egy címre, amit ezután hivatalos email címnek is használnék.
A kérdések:
- Ha törlöm az egyik fiókot, az onnan telepített alkalmazások törlődnek-e a telefonról is, avagy átkerülnek a vele összekapcsolt másik fiókba?
- Ha nem kerülnek át, akkor át lehet-e őket tenni úgy, hogy az alkalmazások beállításai, játékok mentései ne vesszenek el? (dashboardot próbáltam, ott semmi erre utalót nem találtam)
- Vagy próbáljak meg beletörődni, hogy két fiókom van, a harmadikat pedig felejtsem el?Előre is köszi a válaszokat!
Még egyszer bocs, ha kicsit offtopic voltam.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest