Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
RandomGosu
üzenetére
Engem az ismerőseim nemes egyszerűséggel "telefonbuzi"-nak hívnak. Nekem is volt már mindenféle telefonom, normál, Winmo és Symbian is, de egyre jobban kezdek beleszeretni a Tattoo-ba. Amikor először megnézegettem, nagyon pampogtam, hogy miért nincsenek szépen könyvtárakban a cuccok, ahogyan a kártyára tettem őket, de miután felkerült rá a fájlkezelő, és viszontláttam a könyvtáraimat, kezdtem megnyugodni. Már majdnem mindent megtaláltam itt és a Market-ben, amire nekem szükségem van alapból, de később persze még fogom bővítgetni

Anno (kb. 6-8 éve) egy telefonos újságban megjelent egy cikkem, ami arról szólt, hogy kellene egy olyan telefon, ami normálisan néz ki, és mindenképpen cserélhető az egész burkolata; ráadásul ne legyen tele mindenféle felesleges vacakkal, olyan programok legyenek rajta, amiket én akarok, és akkor legyenek leszedhetők, amikor én akarom. Természetesen mindenki sírva röhögött azon, hogy álmodik a nyomor. Én ezt az álmot most megtaláltam a Tattoo-ban, ráadásul ehhez még nagyon kevés progi van a "nagyok"-hoz képest (a Tattoo-nak a többiekhez képest kicsi a kijelzője, és egyelőre ezzel egyedül van), nekem mégis majdnem tökéletes, már most

Nekem megfelel a gyorsasága is.
Aktív témák
- XPEnology
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti AMP Extreme Holo
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest