- SzőkeKapitán: Katasztrófa túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mailroy
csendes tag
Sziasztok! Vègigböngèsztem a fórumot, de nem találtam választ. Van olyan program\beállítás, amivel rootolt telefon kijelzőjènek èrintès èrzèkenysègèt feljebb lehetne tornászni? Köszi!
-
mailroy
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek mi lehet a probléma? A telefonomon nincsen fent sem a supersu sem a superuser. Feltelepítem a drivereket, bekapcsolom az usb hibakeresést, letöltöm az irootot, ami szerint a telefon rootolva van. Rányomok, hogy re-root. Sikeres. A telefonban továbbra sincsen supeuser/supersu. Letöltöm őket, de hibát ír ki nem tudom frissíteni a binárist. Kilépnek. A telefonom a rootoló programok szerint rootolva van, a rootot igénylőek szerint nincsen.
-
mailroy
csendes tag
Sziasztok! 67225 hsz-re valaki? Gyárilag telepítve a superuser,mègsincs root jogom. Gyári beáll. visszaáll. megvolt, semmi változás.
-
mailroy
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni root témában. A telefonomon (Lenovo A916) gyárilag telepítve van a Superuser alkalmazás, nem törölhető, csak letiltható. A Superuser beállítások fülön belül a rendszergazdai jogonál be van állítva az alkalmazások és ADB. A rendszerbeállítások, biztonság, eszköz rendszergazdák fülnél viszont csak az Android Eszközkezelőt engedi kiválasztani, a Superuser itt nem szerepel.
A problémám az, hogy a rootchecker szerint nincsen rootolva a telefon, de a framaroot telepítését követően a supersu, illetve unroot füleket ajánlja fel, de hibát ír ki mindkettőnél. Tehát a framaroot szerint is fel van telepítve a superuser, de mégsem rootolt a telefon, a rootot igénylő programok rá sem kérdeznek az engedélyre (pl system app remover), csak kiírják, hogy nincsen rootolva, nem használható. Ha gyári beállítások visszaállítását lefuttatom elképzelhető, hogy eltűnik a telefonról a Superuser és utána menni fog a framaroot? Köszi
-
mailroy
csendes tag
Sziasztok! Megjött végre a Lenovo A916 telefonom, megpakolva alkalmazásokkal, melyektől szeretnék megszabadulni. (Baidu Browser, Dolphin Browser, Pocket Poker, Mobogenie, Mobo Market, Twitter, Dr Safety, Dubattery...) A telefonon telepítve van a Superuser, azt hittem ez azt jelenti automatikusan, hogy rootolva van a telefon, de nem. Letöltöttem a System App Removert, de nem engedi törölni őket, mondván, hogy nincsen rootolva a telefon. A Superuser-be, mikor belépek azt írja ki, hogy jelenleg még nincs beállítva rendszergazdai jogosultság egyetlen alkalmazáshoz sem. A beállításokban találok rendszergazdai jog fület, itt letiltva van alapból. Hiába állítok be bármit, alkalmazások, adb, lak. és adb, csak adb, nem történik semmi. Ha letöltöm a framarootot úgy tudom rootolni, vagy mit csináljak a telefonon lévő Superuser-rel, hogy rootolja a telót? Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!