Hirdetés
- 🖥️⛅
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok!
Tudtok olyan app-ot ajánlani amivel ha az ujjammal írok egy matematikai képletet a táblagépre azt digitalizálja?
-
Vikt0r
aktív tag
válasz LordRajZoL #5926 üzenetére
Ehhez hasonlóra gondoltam csak tudjak benne képleteket írni (pl: p=u*i*cos fi) nem baj ha nem tudja kiszámolni.
róland: mindenképpen digitális formátumba szeretném megszerkeszteni.
[ Szerkesztve ]
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok!
Gyári galériából hogyan tudom eltüntetni a bélyegképeket, hogy ne jelenítse meg csak ha fálj kezelőbe nyitom meg?
-
Vikt0r
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan program amivel tudom minden telefon beszélgetésem automatikusan rögzíteni? Ha nincs akkor olyan amit beszélgetés közben belehet kapcsolni?
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
Tudnátok olyan appot ajánlani amivel ha én egy wifi hálózathoz csatlakozok azt tovább tudom osztani egy másik eszköznek wifin?
-
Vikt0r
aktív tag
Sziasztok!
Nyilt wifi hálózathoz kapcsolodok ahol böngészőbe be kell jelentkezni egy felhasználónévvel és egy jelszóval az internet használatához. A munka menet limite elméletileg 90 perc gyakorlatilag ramdom bontja a kapcsolatot. Letezik olyan alakalmazás ami ha bontodik a kapcsolat újra bejelentkezik automatikusan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Teljesen új, Bontatlan Apple watch szíjjak , tok, fólia 42-44m
- Eladó SK Hynix HMA81GU6CJR8N-XN RAM Modul - 8GB DDR4 3200MHz UDIMM (PC4-25600U, Single Rank)
- Eladó Teljesen új Bontatlan Amazon Echo Dot 5 Smart speaker Amazon Alexa fekete színben
- Tplink TL-SF1008P 8 portos 10/100 Mb/s asztali switch 4 PoE
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest