Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Pici fiamnak szoktam vetíteni a Mickey egér játszótere részeit, amit imád ugyan, de nekem már elég unalmas...most fogtam a Chromecast-et, tükröztem a telefon képét a projektorra,, és had szóljon
visított a gyerek úgy tetszett neki ...tényleg szép a játék...jól jött ma estére...pancsi előtt "elkápráztattam" kicsit az ebihalat 
-
-
xSide
őstag
Az 'itthon'-t felejtsd el...
Ami nekem lejött belőle otthoni géped lesz egy szerver, az alkalmazás egy felhőn keresztűl csatlakozik hozzá, nem kell konvertálni/sd-re másolni filmeket, zenéket és bárhonnan elérheted csak legyen net kapcsolatod (elég)...
Amire tudnám használni, bár megvalósíthatósága kérdéses pl. sport1 élő foci meccs pc-n mentenei amit folyamatában küld a szerver és melóban tudnám nézni
Nimfas: abban rengeteg a cache fájl, pl az opera is ott tárol mindent, itt vannak a galéria miniatűr képei, youtube, térkép előzmények ez mind törölhető.
A telepitett játékok futásához szükséges képek, hangok is itt lehetnek, na ezeket szelektálhatod illetve amit meg kell nézni hogy ha mentettél bármilyen app beállítását nincs-e itt. Ha nincs kukázható az egész mappa/könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
visított a gyerek úgy tetszett neki ...tényleg szép a játék...jól jött ma estére...pancsi előtt "elkápráztattam" kicsit az ebihalat
de a Mickey egerest nem ismertem... ránéztem play-en, most ott is 200ft
meg is vettem...pici fiamnak biztos tetszik majd...thx még 1x

crok
mobilizmo