Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• maestro87

őstag

válasz #79335424 #89993 üzenetére

Csináltam egy új reget tableten és mikor windows-on firefox-ban beakartam jelentkezni ez a kép fogadott. :Y
    Ez biza nem működik ingyenesen, csak egy eszköz fajtával. :U

Arról én meg nem tehetek, hogy nem emlékszel milyen eszközön regisztráltál be és hogy prémium időszak alatt vagy lejárta után próbáltad használni linuxon, windows-on, mobilon, kutyafülén; na meg hogy eme korlátozás érvénybe lépése előtt vagy után.
    Maradjunk annyiban, hogy ha mobilon regisztrálsz, akkor ingyen nem lehet belépni és szinkronizálni pl. windows-os pc-n.
    Windows/Linux alatt te csak más fiókkal vagy prémium időszak alatt használhattad. Jelenlegi helyzetben nem tudod prémium nélkül ha androidon regisztráltál be.

kuksa90: Annyiban igazad van, hogy 2 napja írta hogy androidos mini PC-n használja, de annyiban meg nincs, hogy én is világosan leírtam hogy PC-n is akarom használni. Amire azt kellett volna rögtön válaszolni, hogy ehhez bizony elő kell fizetni a LastPass-ra, máshogy nem megy. :U De itt is írtam.
    De ő meg írt olyat is, hogy PC-n kezdte el használni. Szóval nem kell csodálkozni, hogy nem értjük egymást és már nem tudom, hogy akkor az én windows-os gépemet minek nevezhetem, hogy érthető legyen.:D Úgy látszik ha már azt írom PC, akkor már sajnálatos módon mindenki egy androidos gépre gondol... (Úgy látszik a többség megelégszik egy androidos géppel. :F )
    Mellesleg van nem androidos mini PC is....
    Témát magam részéről lezártam, 12 dodót nem fogok érte fizetni évente.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés