- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
#79335424 #89993 üzenetére
Csináltam egy új reget tableten és mikor windows-on firefox-ban beakartam jelentkezni ez a kép fogadott.
Ez biza nem működik ingyenesen, csak egy eszköz fajtával.Arról én meg nem tehetek, hogy nem emlékszel milyen eszközön regisztráltál be és hogy prémium időszak alatt vagy lejárta után próbáltad használni linuxon, windows-on, mobilon, kutyafülén; na meg hogy eme korlátozás érvénybe lépése előtt vagy után.
Maradjunk annyiban, hogy ha mobilon regisztrálsz, akkor ingyen nem lehet belépni és szinkronizálni pl. windows-os pc-n.
Windows/Linux alatt te csak más fiókkal vagy prémium időszak alatt használhattad. Jelenlegi helyzetben nem tudod prémium nélkül ha androidon regisztráltál be.kuksa90: Annyiban igazad van, hogy 2 napja írta hogy androidos mini PC-n használja, de annyiban meg nincs, hogy én is világosan leírtam hogy PC-n is akarom használni. Amire azt kellett volna rögtön válaszolni, hogy ehhez bizony elő kell fizetni a LastPass-ra, máshogy nem megy.
De itt is írtam.
De ő meg írt olyat is, hogy PC-n kezdte el használni. Szóval nem kell csodálkozni, hogy nem értjük egymást és már nem tudom, hogy akkor az én windows-os gépemet minek nevezhetem, hogy érthető legyen.Úgy látszik ha már azt írom PC, akkor már sajnálatos módon mindenki egy androidos gépre gondol... (Úgy látszik a többség megelégszik egy androidos géppel.
)
Mellesleg van nem androidos mini PC is....
Témát magam részéről lezártam, 12 dodót nem fogok érte fizetni évente.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- World of Tanks - MMO
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 12T - egytucat
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest