Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

válasz Cs1csó #176241 üzenetére

Néha muszáj töltés közben is (munka, navigálás), de kerülöm.

---------------
    Van két app, amit az Android 4 óta hordozok magammal, sajnos a támogatottságuk rég megszűnt és hasonló funkciót nem találok a storeban. Az Android 13 alatt azonban már nem futnak.

1. On Hook button, ami egy widget, annyit tsz, hogy megszakítja a hívást. Ha elkeveredtél a telefonos felülettől, ezzel bármikor be tudod fejezni a hívást A ON gombra is ki lehet tenni ezt a funkciót, de akkor nem tudod kikapcsolni a kijelzőt hívás közben , ráadásul képernyőzárról indul a hívás után.

2. Auto speaker. Opcionálisan alapértelmezetten a hangszórón jelent meg a hívás. emellett egy lebegő gomb jelent meg hívás közben, minden felett, amivel ki-be tudtad kapcsolgatni a kihangosítást. Nagyon hasznos, sajna A13 alatt fut, de nem fér hozzá a hangszóróhoz.

3 Screen off, (ilyet még nem találtam). Olyan appot keresek, ami kikapcsolja hívás közben a kijelzőt a közelségérzékelő szenzor manuális stimulálásával. Tehát ezt a szenzort kapcsolja ki-be. Olyan appot már találtam, ami kikapcsolja a kijelzőt, de nem nem zárja le (screen off no lock) , ezt ki is lehet tenni gyorsgombra, de sajnos a hívás funkció felülbírálja és egy idő után visszakapcsol a kijelző. Autós taróban, éjszaka, kihangosítva rettentő zavartó a szembe világító screen. (Nokia 5800-on fizikai csúsztatható gomb volt erre :C ). Szóval ha egy ilyen lebegő gomb, vagy csak widget, app létezne, azt venném.

• vacs

veterán

válasz Cs1csó #176241 üzenetére

"az extrém nagy fogyasztásúakat próbáld lecserélni vagy leállítani és persze minél kevesebb app induljon a rendszerrel"

Elég ha xiaomi-redmi-poco telefont használ, az mindent letilt helyette! :D
    A Okosóra appra, IP kamerára stb állandóan csipog, hogy fut a háttérben ... tudom, én engedélyeztem. :U

Új hozzászólás Aktív témák