- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
kiraly.andra #166471 üzenetére
Nekem nem engedi telepíteni, mert régebbi verziójú Androidhoz készült szerinte. Mondjuk már régóta bele van integrálva az X-plore fájlkezelőbe, amit amúgy is régóta használok.
-
efi99
őstag
válasz
Valóban. Én ebből indultam ki (vagy valamelyik hasonszőrű cikkből anno):
https://www.androidpolice.com/play-store-hide-old-apps-api-security/
Nem tudom megvalósult-e teljes körűen végül. És pl a cikkben is szerepel, hogy függ attól is, hogy melyik Android verzió alól kérik le, illetve talán attól is - tapasztalatom szerint, - hogy a kérdéses telefonra jelenleg telepítve van-e (vagy legalább korábban volt). Az mindenesetre egészen biztos, hogy sok régi app egyszerűen eltűnt a GP-ről, maximum közvetetten Google kereső útján lehet eljutni hozzá a GP-ben. Pl NoLED, megtalálható így, de már benne a fejlesztőre kattintva nem adja fel. Ennek ellenére működik kiválóan Android 13-on, egyedül a boot utáni automatikus indítást szokta elszabotálni. -
crok
Topikgazda
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest