Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz Fall-N #163103 üzenetére

Eléggé elszomorító amit írsz a Novával kapcsolatban.
    El is gondolkodtam, hogy a nyárra tervezett telóváltáskor a Novát is cserélem. Új teló, új rendszer, amit a Nova jelenleg csak béta állapotban "támogat" és ha úgy marad a fejlesztése ahogy írod, akkor még problémásabb lesz a későbbiekben a rendszerfrissítések érkeztével.

Kicsit el voltam/vagyok kényelmesedve a Nova kínálta lehetőségekkel, így fogalmam nincs a fejlődési iránnyal :B

Ahogy látom APEX is frissül, de nem olvastam utána milyen fejlesztések kerülnek bele.

Hyperion-ról most olvastam az írásodban, de a bétával kapcsolatban (mivel Play-es verziója szintén nagyon régi) érdemleges infóra nem jutottam pl. hivatalos oldalon sem (https://prjkt.io)

Szóval a váltás más launcherre elgondolkodtatott, hogy miért is nem alap launchert használok:
    - normális rendszer erőforrás használat (tehát ne a launcher legyen a fő fogyasztó, memóriára és akkura itt egyformán gondolok)
    - alapképernyő (asztal), alkalmazástár és a Dokk rácsméretének teljesen egyéni testre szabása (jelenleg P30 1080 x 2340 - asztal: 10x5, alkalmazástár: 7x5, Dokk: 1x 5)
    - alapképernyő zárolási lehetősége
    - alkalmazástár elrendezés (pl. vízszintes) egyéni kiválaszthatósága
    - telepített APPok csoportokba rendezhetősége az alkalmazástárban
    - alapképernyőn gesztusok (pl. duplakoppos altatás, redőny lehúzása bárhol, egy ujjas, két ujjas, stb...) testre szabásának lehetősége
    - teló gyári gesztusainak megfelelő működése
    - APP-ok elrejtési lehetősége az alkalmazástárból (pl. pro verzió feloldók)
    - sötét téma/mód támogatása
    - beállítások elmenthetősége (pl. új belakás esetén visszatöltéskor az alkalmazástár csoportokba rendezett APP-okat telepítésük után ne kelljen újra rendezgetni, hanem automatikusan a mentés készültekori mappában kerüljön megjelenítésre, alapképernyőre kirakott APP indítók/widgetek megjegyzése, stb...)

Talán nem hagytam ki semmit :B

Ezeket a Hyperion avagy Apex megugorja?

Jelenleg így néz ki az asztal számomra "minimál" elvárt tudással (nincs másik képernyő, csak ez az egy van használatban):
    - időjárás widget (saját, telepített APP), amiből egy érintéssel indítható az alapértelmezett ébresztő alkalmazás a óra érték érintésével
    - naptár (saját, telepített APP) heti nézetben, ahol láthatóak a heti teendők, emlékeztetők, műszak beosztások, esedékes névnapok/születésnapok/évfordulók, stb...
    - ötös dokk az alap napi szinten használatos, gyorsan elérendő APP-oknak + alkalmazástár

• Dr Bubo

MODERÁTOR

válasz Fall-N #163103 üzenetére

Pedig hogy ígérgették, hogy a Branch semmi változást nem hoz a fejlesztésekben.

Rosszul értelmezted az ígéretüket. Most írod, hogy október óta semmi változás. Tehát betartották az ígéretüket.

Amúgy sajnálom, hogy ez is ilyen kezekbe került.

Új hozzászólás Aktív témák