- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
vizimento #136947 üzenetére
Ahogy eclipse19 mondja a Chrome-ban: hárompontos menü oldalt - beállítások - Weboldalbeállítások - minden oldal - aztán lehet szemezgetni.. törölni mindent (is).
Ha app nyitogatja őket akkor mikor jön fel az ablak vagy bármi akkor az appváltót nyisd meg és látni kell hogy melyik app van nyitva. Érdemes letenni a telefont úgy, hogy az appváltóban törölsz mindent.. leteszed a készüléket és vársz. Amikor jön a tuti akkor egy app lesz nyitva - na az nyitja a marhaságokat.
Ja, én még a Google beállításokban kérnék a Reklám résznél egy teljesen új azonosítót.
-
eclipse19
senior tag
válasz
vizimento #136947 üzenetére
A Chrome beállításaiban keresd meg. "weboldal beállítások" vagy valami hasonló alatt.
Pontosan nem tudom megmondani mert nem használok Chrome-ot, de egyszer láttam ilyen tüneteket valaki másnál és ez volt a megoldás.
Ott volt vagy 30-40 ilyen oldal, hasonló nevekkel.
Emlékeim szerint csak egyesével lehetett volna őket törölni, így végül a Chrome adatainak törlésével sikerült megszabadulni mindtől.De az is lehet, hogy másik app-ból jönnek a weboldal nyitási kérelmek.
Látatlanba nem lehet megmondani.
Sokszor még látva is nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Assetto Corsa EVO
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest