- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Hello!
Hétfőn postára adok egy Samsung Neo-t, haverom fogja megkapni, és kíváncsiak vagyunk az útjára. Van olyan program, ami tudná ezt rögzíteni? Sim nem lesz benne, csak GPS alapon menne a dolog, már ha épp kapni fog majd jelet.
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Van már olyan app, ami a táblagép 4G netét használva, közben egy routerre kapcsolodik, és engedi a hálózat többi résztvevőjének, hogy az ő internet hozzá férését használják? Mint a Windowsban -
air
nagyúr
Lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, de csak most vettem észre, hogy mennyire korlátolt alkalmazás a Google Maps, vagy csak én nem tudom használni.
Arról van szó, hogy kedvenc helyeket, pontokat lehet menteni a térképen, de ezek csak a koordinátáikkal jelennek meg a saját helyek alatt. Az alkalmazásban nem lehet elnevezni őket.
OK gondoltam, akkor lássuk weben. Ott még saját helyek listája sincs, csak a csillagok látszanak a térképen.Persze elnevezni ott sem lehet őket.
Most ez tényleg ennyire fos, vagy én vagyok balga? -
Bozek
nagyúr
-
james001
veterán
Sziasztok
Az mitől lehet hogy a Chrome nem akarja megjegyezni a jelszavat,meg úgy egyébként letörölte random az összes mentettet? Mindig irogathatom be újra a dolgokat,megkérdezi megjegyezze-e de nem teszi... Eddig nem csinált ilyet,mint írtam tök random adta be ezt... -
törölt tag
Lehet, hogy lejátsza a zenét, de nekem egy zenelejátszóval szemben más elvárásaim is vannak. Pl. a közbeeső eseményekre (bejövő hívás, navi, bluetooth üzemmód, stb.) hogyan reagáljon. Egy zenelejátszó erre fel van készítve. De, egy fájlkezelő? Két, egymástól teljesen eltérő feladatkör, ami (legalábnis nálam) nem szokott összetalálkozni. Ha erőfortást akarnék spórolni, akkor egy E-Robot parancsot csinálnék a zenelejátszásra, mivel az egyébként is fut.
Ez kétablakos fájlkezelő! Amin a másik ablak áll, az a célmappa. Ott tallózol. Ha állóban vagy, akkor is kétablakos, csak a másik nem látszik. Ha balra húzod az ablakot, akkor vált át a másikra. Ezért nincs külön tallózó.
Root joggal tudom használni, de RootExplorer -rel belenézhetek az apk -kba, vagy, az adatbázisfájlokba, hadználhatóbb felületen tudom kezelni a jogosultságokat, tulajdonosi adatokat, vagy a SElinux azonosítókat.
-
TIstvan4
tag
Napi ajánlatom!
Nagyon jónak igérkező program
Face Detection and Recognition
-
-
Just_Reboot
addikt
Köszi a válaszokat.
Ami hiányzik belőle ES után: root explorer, alkalmazások autómatikus telepítése, meg még pár apróság. De nem cserélem le az ES-t erre, kár érte mert a felülete nagyon bejön.
-
beg
veterán
válasz
Just_Reboot #80569 üzenetére
Nem tud közvetlen áthelyezést, nem tud gyors ftp elérést biztosítani a telefonhoz, nem tud teljes zene könyvtárat lejátszani. Hirtelen ennyi hátrányát tudok az ES-hez képest. Ja, és fizetős is, ES ingyenes. Ugyan azok a funkciók több tapicskolással érhetők el.
-
törölt tag
válasz
Az ES -t nem nagyon ismerem. Kétablakoshoz vagyok szokva. A Solid Explorer Classic a fő fájlkezelőm. Általános használatra jó, de nekem önmagában kevés. Ezért, mellette van TotalCommander és Root Explorer is.
-
kovacs65
őstag
válasz
A LEGJOBB file kezelő Androidra.
-
Just_Reboot
addikt
Solid explorer használók! Mennyire vagytok megelégedve a programmal? Lehet váltja nálam az ES-t.
-
WoTond
csendes tag
MX Player Pro-n kívül milyen másik videólejátszó van, ami megbírkózik a WMV videókkal? Ugyan MX alatt nem lehet normálisan beletekerni a WMV videókba. Lehet akár fizetős is!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #80559 üzenetére
Pl custom romon nincs mindegyiken vagy esetleg nem tetszik neki, esetleg keveset tud.
Létezik offline fm rádió, csak drága és nem kompatibilis minden készülékkel: Spirit fm. -
dokee78
félisten
Xperia Z Lollipopra kellene egy jól működő lehetőleg magyar nyelvű hívás blokkoló.
ROOT nincs.DND Call Blockert próbáltuk nem működik rajta.
-
TIstvan4
tag
Valaki próbálta már a mirror beta appot ?
-
törölt tag
Persze, hogy azért nem jó, mert vmi visszaírja. Én úgy gondolom, hogy ha ilyen tesznek egy OS -be, akkor már a menüben (mondjuk, a fejlesztőiben) kéne legyen egy deaktiváló kapcsoló. De, ha már vki eljut oda, hogy van init.d support és elhelyez abban egy kikapcsoló scriptet, akkor nem lehet, hogy azért teszi, mert szeretné kikapcsolni? Te látsz abban logikát, hogy azért tesz oda a rendszergazda egy kikapcsoló scriptet, mert azt szeretné, hogy a rendszer rögtön visszakapcsolja? Sztem óriási biztonsági hiba, ha egy rendszernek magasabb prioritású a saját védelme, mint a rendszergazda akarata. Mi lesz, ha egyszer öntudatára ébred? Schwarzi már nem elég fitt ahhoz, hogy megfékezze.
-
vicze
félisten
válasz
#79335424 #80555 üzenetére
Valószínű azért működik így az enforceing, mert az init.d után még van valami, ami egyszerűen 1-re rakja, nem olyan nagy rejtély ez.
Annyira nem fontos amúgy hogy permissive legyen, csak a parancs kiadása előtt nem árt, hogy ne befolyásolják a policy-k, de után akár aktív is lehet. Szóval az init.d-be is berakhatod a CIFS mount-ot.Most esett le hogy útközben telót cseréltem és a Sony-ban van CIFS modul alapból.
Akkor ha lesz időm akkor meg is nézem, hogy megy-e. Elvileg más nem kell hozzá.
-
törölt tag
A telón nem tudom, hogy van -e modul. De a szitut természetesen vágom. Az SGS2 -ben sem volt. Ezért (is) használtam Dorimanx kernelt. A miniPC -knél viszont nincs ilyen gond, mert még nem találkoztam olyannal, amiben ne lett volna. Ez a "setenforce 0" is érdekes nálam. Az init.d script nem hatja meg (pedig lefut). De mire feláll az OS, addigra megint "enforced". Ha ebből az állapotból az "intelligens reboot" -ot (fogalmam sincs, hogy mi a különbség a reboot -hoz képest) választom, akkor átáll "permissive" -re (ebből tudom, hogy a script működik). De, sztem, ha egy rendszerinduláskor lefutó script nem tudja kikapcsolni, akkor ott vmi nem jó. A következő lépcső az a boot.img -s, init.rc -s mókolás lenne, de ez már nekem is sok. Persze, mindent meg lehet hekkelni, de nekem senki ne mondja, hogy ez rendben van így!
-
darkrock
aktív tag
Sziasztok!
Olyan rádió alkalmazást tudnátok ajánlani amihez nem kell internet? -
vicze
félisten
válasz
#79335424 #80551 üzenetére
"Eddig minden droidommal működött"
Ez egy dolog, nekem 2.3-as Androidon egy gyári HTC SW-vel se működne, mert egyszerűen nincs CIFS modul. A CIFS-hez nem csak a CIFS Manager kell, hanem egy CIFS modul is kernelbe, ezért tud alapból CIFS-et felcsatolni program nélkül. A CIFS Manager csak a parancsokat adja ki helyetted, nyilván a patchelt is csak azért kell, hogy master-mount-ot adja ki, ne a simát SELinux miatt. A fő probléma az hogy a programot nem fejlesztik 3 éve.
Én is elkezdtem a problémádat magamnál tesztelni, de már a modulnál megakadtam, mert nekem nincs egyáltalán CIFS kernelben, így nincs mount se nyilván.
Eleve a kérdés az, hogy van-e CIFS kernel modulod, vagy bele van forgatva a kernelbe? -> if /proc/fs/cifs exists"Elhiszem, hogy user error"
Nem user error nyilván, csak egy blackbox kimenetéből következteted, hogy az egész doboz rossz.Én a leírásokban csak azt látom, hogy működik a következővel 4.4 felett is gond nélkül.
su -c setenforce 0
su --mount-master -c mount -o unc=\\\\xxxx.xxx.xxx.xxx\\data,username=kenneth,password=mypassword,rw,noperm,file_mode=0777,dir_mode=0777 -t cifs none /sdcard/cifs/Data
Így felcsatolva minden programnak látnia is kéne gond nélkül. -
-
törölt tag
Van egy MountManager alkalmazásom. Be van állítva a NAS -ra. Eddig minden droidommal működött. Aztán, KK óta ez elmúlt. Ne gondold, hogy csak nyafogok, de lusta vagyok utánanézni! Csak a Google találatok jelentős része zsákutca, mert a hsz. -ek vége az, hogy KK -től nem működik. Akartam linkelni a MountManagert, de már nincs a Playen. Érdekes, hogy a CIFS Manager sincs. Közben azért begyűjtögettem, amiket tudtam. Van már init.d scriptem, patchelt CIFS Managerem, master-mount shellparancsom, stb. Nekem fura, hogy az OS régebbi verziójában letöltöttem egy alkalmazást, bepötyögtem amit kért és működött. Az újabb, jobb, könnyebben kezelhető verzión meg init.d, meg patchelt alkalmazás? Nekem ez nem kerek. Elhiszem, hogy user error, csak akkor világosíts fel légyszi, hogy mit rontok el!
-
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
Mr Dini #80538 üzenetére
A Servers Ultimate csak egy webszervert csinál a meghatározott elérési útra. Ha a belső tárhelyet adom meg, akkor arra. Ha a media/movie nappát adom meg, akkor a másik készülék böngészőjében bepötyögöm a telóm IP -jét és már látom is a filmeket a böngészőben. Kiválasztáshoz nyomvatart -> megosztás -> MX Player. Az meg lejátsza, mint egy hálózati médiát. Ha a böngészőben nem alapértelmezett a linkek letöltése, akkor a rábökés is elég. Iphone -on ugyanez a módszer, csak szűkebb a lejátszható formátumok köre.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Tav-Csoves #80542 üzenetére
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok! Életbevágóan fontos lenne!
Haza szeretnék menni, de nem tzdok jegyet venni. A volanbusz.hu-n szeretnék venni jegyet, de nem működnek a gombok. Próbmktam már firefox, opera, chrome böngészőkben.
Köszönöm a válaszotokat! -
zeon.hu
nagyúr
válasz
#13110016 #80540 üzenetére
Nálam sem aktív.
Szerintem ez a funkció átkerült a google fotók szolgáltatásba. -
-
vicze
félisten
válasz
aprokaroka87 #80536 üzenetére
"az operaminiben a mentett lapokat valahogy ne veszitse el"
Miért nem synceli fel Opera accountba? -
-
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #80533 üzenetére
Helium.
Root nélkül PC kell hozzá. -
aprokaroka87
nagyúr
üdv!olyan appot keresnék ami root nélkül letud menteni egy adott appot+adatait
-
KTU
addikt
-
zsoltip
őstag
Ez a Xiaomi gyári kamera kikészít... Próbáltam egy rakat más kamera appot, de nem találtam igazán jót...
Igény: tap és fokusz és lő egy érintésre. -
törölt tag
válasz
Mr Dini #80528 üzenetére
Milyen csodáló? Léccci, nemááá! Tök kínos és totál alaptalan. Emlékszel a shellparancsra, amit priviben mutattam? Még Te is azt írtad, hogy nem nagy was ist das. Hát, én bármennyit izzadhatnék rajta, akkor sem tudnék egy olyat összerakni.
Csak a legújabb miniPC -ken van Gigás port. Az enyém még 10/100 -as. De nem az a szűk keresztmetszet. Sztem a képfeldolgozás sok neki. Ha hardveresre állítom a videó kódolást, akkor megnő a késés. Szoftverből jobb. Ha az átviteli formátumot átrakom jpeg -ről, h264 -re (vagyis, kevesebb átvitt adat, de melósabb feldolgozás), akkor szintén belassul. Nekem ebből úgy tűnik, hogy a teló GPU -ja a gyenge láncszem. H264 -re állítva melegszik is rendesen.
Kösz, de ne keresgélj alkalmazást, mert van rá kidolgozott megoldásom. Servers Ultimate -es webszerver. Így nem kell semmi extra alkalmazás a megjelenítéshez. Csak egy böngésző, az meg minden platformon adott. Még IOS cuccokkal is működik (ha, egyébként az adott formátumot le tudja játszani).
-
válasz
Mr Dini #80528 üzenetére
Megkerestem az appot... Kicsit nehézkes volt, mivel egy recovery&adb nélküli bootloopos tabról beszélünk és pont ezen volt csak rajta az app.
Keress rá a Playstoreban a pixel media-ra. 3 app van. Van egy server, ami a tartalmat adja, van egy kontroller, ami "távirányítja" a fogadót(receivert). És ugye a fogadó a 3.-ik.
-
válasz
#79335424 #80518 üzenetére
Szia!
Arra én más appot használok...
Ha érdekel kikeresem Neked, most hirtelen nem jut eszembe a neve.
Az is így működik, h van egy sender, meg egy receiver része. Szerintem nagyon jó program és tudja az smbről/dlnaról streamelést a receiverre.
Egyébként nekem nem laggol a dolog , csak 1 picit késik. 720-at még kihajta, mást nem teszteltem. Lehet, h a kapcsolat kevés neki, bár ha Te is gigabites Lanon nézted 5letem sincs.
(Tesztalany egy s4 és egy HP laptop)
Szerk.: egyáltalán nem haragszom, Rád úgyis többen halgatnak.
(én is a csodálóid köréhez tartozom)
Érdeklődj a fejlesztőnél a funkció iránt.
-
törölt tag
Igazad van, jobban belegondolva, a recovery csere nem feltétel. Ha az update szignóját elfogadja, akkor onnantól már szabad a pálya. Na de CWM nélkül elveszik a dolog szépsége.
Ha nincs CWM, akkor Aroma fájlkezelő sincs. Engem megnyugtat, hogy minden droidomon, a belső tár és a mikroSD gyökerében is van egy-egy Aroma.zip. Ezen a chinafonon meg kötelező, mivel még Root Explorer -rel sem enged írni a systembe. Ne kérdezd, hogy miért, mert gőzőm sincs róla!
-
törölt tag
SGS2 -nél (de, sztem több Samunál is) külön X.apk sem kell a roothoz. Szignózott, CWM -es Philz kernel, update.zip -ként a mikroSD gyökerébe, gyári recovery indít, update.zip telepít, következő recovery indításnál már a CWM -ben vagy. Onnantól meg azt csinálsz, amit akarsz.
-
beg
veterán
Azért a framaroot sok mindent megold, nem csak 1-2 telefont.
Kompatibilitási lista
(Blade is közte van)
-
törölt tag
válasz
Mr Dini #80516 üzenetére
Valóban és nem is túl régen. Elnézést, nem emlékeztem rá! Nem állt szándékomban úgy tenni, mintha én találtam volna fel a spanyolviaszt!
Éjszaka keresgéltem, mert bosszantott ez a mirroring ügy. Az egyik miatt a miniPC csuklott össze, a másiktól meg a teló kapcsolt ki (az azért nem egyszerű összeakadás lehet). Gondoltam, teszek még egy kétségbeesett kísérletet és nagyon megörültem, hogy bejött. Egyébként Te találtál benne kifejezetten médiastream lehetőséget? Tudom, hogy arra van sok más lehetőség, de sztem belefért volna a feature listába, hisz nem áll olyan távol egymástól a két funkció. Eljátszadoztam vele, de a 720p -n már érezni lehetett, hogy határon van. Persze, azért betoltam neki a Killa Sample -t is, de az már slideshow lett odaát.
-
válasz
janosibaja #80515 üzenetére
Goggle contacts weboldalon jelentkezz be, importáld a névjegyeket, utána a telefonon is meg fognak jelenni.
-
-
janosibaja
őstag
válasz
mobilizmo #80514 üzenetére
A megjelenítendő névjegyeknél nekem a mellékelt képen látható opciók vannak.
Igazad lehet, biztos katyvasz van itt, mert például a "Waze" alá mentődött egy-két újonnan beírt névjegy. (Wazer vagyok, de eszem ágában nem volt ilyen kategóriát létrehozni, törölni sem tudom)
Mit csináljak?(Nem a Waze a fő baj, hanem hogy nem tudok szinkronizálni...)
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
janosibaja #80508 üzenetére
Nézd meg a telefonban a Névjegyek->Beállítások->Megjelenítendő névjegyek-nél kiveszed a google accountodat mi marad? Ha semmi akkor, minden névjegyedre az van beállítva, hogy "csak" a telefonban tárolandó. Ez zavarhat be.
-
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
válasz
#13110016 #80509 üzenetére
A válasz egyszerű. A PH -n kérdeztél, tehát ezt is használod. A PH semmilyen fórumalkalmazással (pl. Tapatalk) nem kompatibilis. Szándékosan, mert ha alkalmazásban használnánk a fórumot, akkor értéktelenebbek lennének a webes felületen megjelenő reklámhelyek. De parancsikont létrehozhatsz, ami főképernyőről, egyből a kívánt weboldallal indítja a megadott böngészőt.
A hsz. számát pedig tedd linkelhetővé, mert így a saját esélyeidet rontod! Sztem nem én vagyok az egyetlen, aki hajlandó rábökni egy ilyen rákérdezéses linkre, de keresgélni nem fogja. Miért ne lehetnék én is lusta, ha már a kérdező is az?
-
TIstvan4
tag
Szép napot mindenkinek!
Nagy kérdésem lenne!
rootoló app létezik e ? PC nélküli megoldás érdekelne.
-
janosibaja
őstag
Jah, már én is gyanakodtam, hogy ilyen hülye vagyok, de nem... Ugyanaz az account, természetesen, s van wifi, adatforgalom, frissít nyakra-főre, jelenti is büszkén, hogy most volt fél órája az utolsó frissítés... Csak hát nem volt.
Szerintem ott sz@rtam el valahol, hogy kiirtottam a címtárból a névjegyeket, aztán hiába raktam vissza vcf-ből, valami összegabalyodott a buksijában. Valami ötlet még?
-
törölt tag
válasz
atosan #80502 üzenetére
Azt még hozzáteszem, hogy megvenni sem volt egyszerű. Google fiókon keresztül történik, de az alkalmazáson belül. Elsőre nem is sikerült. Vásárlás -> pénz levon -> nyugta megjön -> alkalmazás regisztrációs error -ral fityiszt mutat. Na, mondom, ezt hívják tanulópénznek. Gyorsan nyomtam a hibaüzenetre egy screenshotot és a nyugtával együtt elküldtem a fejlesztőnek. Aztán szundi és mire megébredtem, már válaszolt, hogy "Bocsi, szerver leállás volt, de már elmúlt!" Így már be tudtam regelni.
-
törölt tag
Üdv!
Valaki használja az alap, ingyenes Shazam alkalmazást?
Olyan gondom van vele, hogy hiába vagyok belépbe a FB-ba, meg a G+-ba, nem menti el a korábban keresett zenéket. Egyszerűen megőrülök ettől... mit rontok el??
-
air
nagyúr
Az SP topikba írtam, de talán itt (is) akad valakinek ötlete.
Leállított, letiltott Google+ alkalmazás 95% feletti wakelockot produkál. Szép teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged