Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
thiclyoon
üzenetére
Kodular, MIT2 és hasonlókkat raktam már össze apróbb dolgokat. De ez nem az a felület amin én összetudnám rakni amit szeretnék. Ezért belevágtam az Android Stúdióba.. szivesen elkezdeném az alapoktól, 1-2 tutorialt megnéztem hogyan lássak neki, de az adroid stúdióban elakadtam az még csak csak hogy felszórom a fő oldalra az összes UI dolgot, de innentől jönne a fő lényeg és elakadtam... Szóval tanulnék is... és szívesen venném ha valaki besegítene..
-
Postas99
őstag
Sziasztok!
Olyat emberkét keresek aki tud segítni átforgatni egy .net-es Vb form alkalmazást android alkalmazássá...
A GUI rész.
2 db textbox ami mint input.
2 db radio button a választás végett
1 button ami az eredmény kiadásához kell.
1 db messagebox vagy textbox akár a kiszámolt eredmény kiiratásához.
Nem kell hogy csicsa legyen benne.
Viszont sok benne a kalkuláció hexa eredmények jobbra és balra tolása, egy halom XOR és XOR visszafejtés is van benne.
Van valaki akihez tudok fordulni?Az android studoi letöltve, nem vagyok hülye hozzá csak időm nincs erre, a VB .net kód saját anyag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest