Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
filkor.tomi
kezdő
-
filkor.tomi
kezdő
Sziasztok!
Egy év alatt mennyire lehet elsajátítani az android programozást, ha a java-val még csak nem rég óta ismerkedem?
Az Eszterházy Károly Egyetemen tanulok, mint programtervező informatikus, de már előtte elvégeztem egy gazdaságinformatikus diplomás alapképzést. Szóval 2012 óta programozok, de főleg C#-ot tanultam és PHP-t. Szakdolgozatom is egy webshop fejlesztése volt, melyet PHP segítségével oldottam meg. Most viszont úgy döntöttem elmennék az android irányába, mert megtetszett. 1 évem lenne rá hogy annyira megtanuljam hogy szakdolgozatot írjak belőle, esetleg más alkalmazásokat is készítsek. Szerintetek el tudom annyira sajátítani, hogy végzés után munkába tudjak állni, mint android programozó?
Az 1 év intenzív gyakorlással telne, nem csak annyi hogy 1 héten 1-2 óra, hanem akár napi több órát is beleáldoznék.
Kezdéshez esetleg tudnátok ajánlani magyar vagy angol nyelvű android vagy esetleg java könyveket?
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GTX 980 4GB Founders Edition / Beszámítás OK!
- Ubiquiti Switch Pro 48 (USW-Pro-48)
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest