Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Egy RandomAccessFile objektumra lenne szükségem, több példányban. Vagyis: ugyanazt a file-t szeretném elérni, de különböző pontokon. A RandomAccessFile konstruktora vagy egy File vagy egy filenév paramétert kér. Eddig úgy oldottam meg, hogy ugyanahhoz a File-hoz több RAF-ot gyártottam le. Most viszont ezek az értékek nem állnak rendelkezésemre (vagyis külön kellene tárolnom őket), ezért örültem meg a clone-nak.
Semmi más módszert nem találtam arra, hogy a RAF objektumot megduplázzam - a belső adataihoz (értelemszerűen) nem férek hozzá. Függetlenül az én konkrét példámtól, ez más objektumokra is igaz.
Nincs véletlenül ötleted arra, milyen uton lehet/illik ezt megoldani? Vagy tároljam el mindig a file nevét, és akkor már tudok olyan osztályt bővíteni, ami implementálhatja a Clonable interface-t.
De ez nem tűnik túl szép megoldásnak. Köszi! -
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi! Jogos. Az Inherited Methods from java.lang.Object alatt szerepel, és a doksi egy szóval nem említi, hogy ez az osztály ezt nem valósítaná meg. Miután most a címét is tüzetesen elolvastam, valóban ott áll, hogy protected. Pedig olyan egyszerűnek tűnt...
A választ nagyon köszönöm, nem töröm rajta tovább a fejemet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De ez nem tűnik túl szép megoldásnak. Köszi!