Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
A mérgelődésen kívül két konkrét kérdésem lenne Fragment-ekkel kapcsolatban:
1. A Fragment által létrehozott Options-Menu a Fragment eltávolítása után is megmarad. Ha új Fragment példányt csatolok be, akkor az előző (eltávolított) példány Options-menu-je is, és az új is látszik. Ezt (a régi menüt) mivel tudom kitörölni a Fragment eltávolításakor? (Az előző Fragment már "eltűnt", vagy legalábbis tag keresésével nem találja meg. De a menu maradt.)
Az invalidateOptionsMenu nem működik, vagy nem tudom, hol kellene kiadni. A menu.clear() (pl. a prepare részben) viszont mindent kitöröl, és egyáltalán nem látszik a menü.2. Ha elmentettem egy transaction-t a backstack-re, és nem arrafelé megyek vissza (mert pl. elfordítottam a telo-t), akkor hogyan tudom azt onnan eltüntetni? ((A BackStack-on lévő elemek száma minden elfordításkor növekszik, hiába lesz közben "Destroy". Ez nem is lenne baj, csak a visszafordításkor az alap Fragment-ről szeretnék indulni, miközben a "második" Fragment (vagyis a tranzakció) el van mentve a BackStack-re.))
API17-tel fordítottam, de API8 minimumra, tehát support package-t használtam. Elvileg ez nem lehetne baj. Előre is köszönöm, ha valakinek van ezzel tapasztalata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Dark Souls sorozat
- LEGO klub
- Horgász topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BMW topik
- Marathon: érkezik a duó, egyelőre csak egy pályán és „kísérleti” jelleggel
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB Black Független
- Thrustmaster T300 RS / opcionálisan Ferrari F1 pereccel
- Rtx 2080/ Ryzen 5 4500/ 16GB / 500 GB Sata SSD/ 1,5TB HDD/ Win 11/ Garancia
- Újszerű Apple Macbook Pro 13 - Touch B - M2 - 8/256GB - 18 Ciklus - 100% akku - MAGYAR -asztroszürke
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest