Hirdetés
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Hát, igazság szerint még sehogy. Azért kértem a tanácsot, hogy melyik úton célszerű elindulni. Az alapötlet a Loader lett volna, minden aktív fragmentben egy külön loaderrel, amit a fragment lebontásakor szintén eldob. (Hozzáteszem ez egy korábban félbemaradt projekt, ahol az adatbázis egyes elemeit egy naptár oldalról is el tudom érni. Az adatbázis rész kész, a listek még Loaderrel készültek.)
Több ponton elakadtam. A Loaderrel igazából ezt elég könnyen meg lehetne oldani - tudom, hogy már nem ildomos. A Room és LiveData együttessel apró probléma, hogy szerintem az egész korábbi programot át kéne írni, amire leginkább nincs időm.
Mielőtt rájöttem volna, hogy miként rakjam egybe a régi és új kódot egy újabb problémába futottam bele: A ViewPager (konkrétan Fragment, de ez mindegy) - elég komoly, 2-3 másodperces késéssel indul már 3 ablaknál is. Ez azért érdekes, mert lényegileg az egész egy custom Layout, ami gyakorlatilag semmilyen számolást nem használ, sőt, még azt is minden egyes alképernyőn újra felhasználja. Lapozásnál semmilyen várakozás nincs, pillanatok alatt lapoz 8-10 lapot, nemhogy hármat. Ráadásul a log szerint a fragmentek is pikk-pakk felépülnek; nem tudom, mire kell ez a rengeteg idő.
Jelenleg azt hiszem, a kiolvasás optimalizálása lesz a legkisebb problémám. Először ezzel a megjelenítéssel kell kezdenem valamit. Egyébként nem is értem. Miért nem jeleníti meg az első fragmentet, aztán amig az ember gyönyörködik benne, építhetni a többit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Háztartási gépek
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Arc Raiders
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Salgótarján és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest