Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tityahome
aktív tag
Igen...én emlékszem az ICQ-ra és tényleg valami hasonlót szerettem volna elérni mint amit mondasz hogy egy darabot lecsípjen a képenyő aljából.
Ha azt mondod hogy nem lehet akkor én elfogadom mivel mint mondtam nem vagyok programozó.
Tudom hogy ez itt egy programozói fórum! Azért is írtam ide hogy hátha esetleg valaki csinált már ilyet aki jártas ebben és esetleg van rá valami program.
Abból gondoltam hogy megoldható mert köztudott hogy vannak olyan android OS-ek amikben van taskbar (pl: remix os, prime os...stb) szóval valahogy csak meg lehet csinálni ha ott is megoldották.
Igazából nem is értem hogy az android fejlesztéskor miért nem tesznek ilyen lehetőséget opcionálisan a rendszerbe mikor tableten hatalmas segítség lenne.
Ez a 'tálca' nevű alkalmazás nagyon jó egyébként, napi szinten használom a gyors programváltás miatt, csak annyi probléma van vele, hogy egyes alkalmazásoknak alul is vannak olyan funkciói amit sűrűn használok és ezekbe a 'tálca' betakar.
Ilyenkor mindig rejteni kell, majd újra elővenni és ezt egy aktívabb használatnál így kapcsolgatni ki és be.
Na ezért szerettem volna ha nem takar be a képernyőbe.Igazából azt sem értem ha erre nincs is lehetőség, akkor legalább arra miért nem adnak lehetőséget hogy a navbar szerkeszthető legyen olyan szinten hogy alkalmazások ikonjait lehessen rá rögzíteni. Szerinte nagy segítség lenne azoknak akik dolgoznak is az android rendszeren.
Én legalábbis ennek érzem a legnagyobb hiányát.Na mindegy...azért köszönöm hogy válaszoltál!
Persze nem mondom hogy egyik cég sem gondolkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest