Hirdetés
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tityahome
aktív tag
Igen...én emlékszem az ICQ-ra és tényleg valami hasonlót szerettem volna elérni mint amit mondasz hogy egy darabot lecsípjen a képenyő aljából.
Ha azt mondod hogy nem lehet akkor én elfogadom mivel mint mondtam nem vagyok programozó.
Tudom hogy ez itt egy programozói fórum! Azért is írtam ide hogy hátha esetleg valaki csinált már ilyet aki jártas ebben és esetleg van rá valami program.
Abból gondoltam hogy megoldható mert köztudott hogy vannak olyan android OS-ek amikben van taskbar (pl: remix os, prime os...stb) szóval valahogy csak meg lehet csinálni ha ott is megoldották.
Igazából nem is értem hogy az android fejlesztéskor miért nem tesznek ilyen lehetőséget opcionálisan a rendszerbe mikor tableten hatalmas segítség lenne.
Ez a 'tálca' nevű alkalmazás nagyon jó egyébként, napi szinten használom a gyors programváltás miatt, csak annyi probléma van vele, hogy egyes alkalmazásoknak alul is vannak olyan funkciói amit sűrűn használok és ezekbe a 'tálca' betakar.
Ilyenkor mindig rejteni kell, majd újra elővenni és ezt egy aktívabb használatnál így kapcsolgatni ki és be.
Na ezért szerettem volna ha nem takar be a képernyőbe.Igazából azt sem értem ha erre nincs is lehetőség, akkor legalább arra miért nem adnak lehetőséget hogy a navbar szerkeszthető legyen olyan szinten hogy alkalmazások ikonjait lehessen rá rögzíteni. Szerinte nagy segítség lenne azoknak akik dolgoznak is az android rendszeren.
Én legalábbis ennek érzem a legnagyobb hiányát.Na mindegy...azért köszönöm hogy válaszoltál!
Persze nem mondom hogy egyik cég sem gondolkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest