Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
2. Bookmarks! Ez az! Pont erre volt szükségem! Remek. Nem tudom, miért nem láttam ezt idáig, pedig kerestem, igaz, nem ezzel a szóval.
1. A Find Usages nagyon jó, azt használom is, csak van néhány osztályom, ami "egymásba ágyazódik". Pl. Van egy közös alap-adatokat tartalmazó Data, van benne néhány billentyűzet-layout Board, van benne sok-sok billentyű Button, abban meg néhány felirat Title. Nomármost: mindenki az előzőt látja, nem az összeset. A Data ismeri (egy interface-en keresztül) magát a fő Service-t. Ahhoz, hogy a Title hozzáférjen a Service által biztosított metódusokhoz, vissza kell nyúlni a saját Button, annak a Board osztályán keresztül a közös Data osztályig, aki biztosítja számára a Service által megvalósított interface-t. Igazából a valóságban egyszerűbb, mint így leírva.
Arra gondoltam, hogy van-e esetleg olyasmi, ami ezt valami hasonló módon felrajzolja. Mert ugye elvileg látnia kell, hogy pl. a Button osztályban van Board hivatkozás, de pl. Data hivatkozás nincs.
Aztán persze lehet, hogy őrületes butaság, amit kérdezek, és nem is létezik ilyen, vagy én csinálok valamit apokrif módon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Spórolós topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lightyear - befektetési app
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazfit GTR Mini okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest