Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Amúgy mi a terv?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
2. Bookmarks! Ez az! Pont erre volt szükségem! Remek. Nem tudom, miért nem láttam ezt idáig, pedig kerestem, igaz, nem ezzel a szóval.
1. A Find Usages nagyon jó, azt használom is, csak van néhány osztályom, ami "egymásba ágyazódik". Pl. Van egy közös alap-adatokat tartalmazó Data, van benne néhány billentyűzet-layout Board, van benne sok-sok billentyű Button, abban meg néhány felirat Title. Nomármost: mindenki az előzőt látja, nem az összeset. A Data ismeri (egy interface-en keresztül) magát a fő Service-t. Ahhoz, hogy a Title hozzáférjen a Service által biztosított metódusokhoz, vissza kell nyúlni a saját Button, annak a Board osztályán keresztül a közös Data osztályig, aki biztosítja számára a Service által megvalósított interface-t. Igazából a valóságban egyszerűbb, mint így leírva.
Arra gondoltam, hogy van-e esetleg olyasmi, ami ezt valami hasonló módon felrajzolja. Mert ugye elvileg látnia kell, hogy pl. a Button osztályban van Board hivatkozás, de pl. Data hivatkozás nincs.
Aztán persze lehet, hogy őrületes butaság, amit kérdezek, és nem is létezik ilyen, vagy én csinálok valamit apokrif módon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó gamer pc!
- 1TB-2TB SAMSUNG 980 és 980 PRO SSD-k! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)! FRISS FIRMWARE!
- Dell G5 5590 Gamer Laptop i7 / RTX 2060 / 32GB RAM / 144Hz / Újszerű akku
- Eladó BIOSTAR B360 BTC PRO 2.0 félkonfig
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest