Hirdetés
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Teljesen egyezik a véleményünk a dizájnról. Nekem picit iOS7-es, de alapvetően tetszik. Ami picit visszatetsző, hogy azért elég helypazarló a dizájn. Pl. az új Gmail appban eggyel kevesebb sor fér el, mint a Holosban. Az animációk nagyon jók, de ehhez nagyon frankó API támogatás kell, mert pl. ha a mostani API-val szeretnénk olyan minőségű appokat gyártani mint pl a Play Music, ahhoz rengeteget kell melózni.
Ez a JobSchedule jó dolog lesz, ez már régóta hiányzott. Az ART elvileg sokkal gyorsabb lesz, mint a Dalvik, de erről se kaptunk egyelőre sok információt. A grafikus cuccok biztos érdekesek, de ehhez a részhez annyira nem értek, és nem is érint.
Heads up értesítés szerintem ok, ez már a Facebook Messenger app eddig is csinálta. A floating action button érdekes, de szerintem picit felesleges. A Play Services-ről is beszéltek valamit, de nem sokat.
Alapvetően nekem a legnagyobb bajom, hogy iszonyat köd maradt az első nap után. Ez az Android "L"-ezés meg sztem röhejes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest