Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lac14548
aktív tag
Megnéztem ezt a memento database-t, de nem igazán fogott meg.
Jobb lenne egy kifejezetten arra a célra készült app ami nekem kell.- Küldd el, kérlek, pontosan milyen mezők kellenek!
A már korábban említett 3 mező kellene:
1. Szám (ez maximum 10 jegyű betű és szám vegyesen, kis és nagybetű.)
2. megnevezés (itt több is lehet egy számhoz tartozóan, de a keresésnek bármelyikre tudni kell keresni)
3. leírás (ez egy hosszabb szöveges leírás)A keresés tegyen különbséget az ékezetes karakterekben, viszont a nagy és kisbetűk között ne!
- És milyen "végtermék" kellene? Forrás-project eclipse alá? Vagy csak a kész progi?
A végtermék a kész apk kell, hogy legyen, de ha az adatbázis feltöltéséhez/bővítéséhez/javításához kell a programozási felület, akkor úgy is jó.A továbbiakat szerintem folytassuk privátban, ne terheljük a fórumot.
Kösz,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 16 128Gb, 36 hónap Garancia, Fekete & Fehér Színben, Apple AirPods 3 Bontatlan
- Eladó Fujitsu Lifebook E556 6.gen i5 8Gb DDR4 128GB SSD!
- 200 - Lenovo Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest