Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Megpróbálom. Végiggondolva a lehetőségeket, mindig a visszatérésnél van a gondom. Az Activity ugyanis az onActivityResult-ba tér vissza (ami a MainActivity-ben van), ill. a DialogFragment is az Activity-t kapja meg, tehát oda mehet vissza.
Namármost: Vagy szétosztom mindkét helyen a négy további osztály irányába az eredményeket (pl. a rquestCode alapján)
Vagy mégis egyszerűbb (csak áttekinthetetlenebb), ha az egyes eseményeket itt (vagyis a visszatérési metódusokban) kezelem le.
Hm. Emellett még meg kell tartani egy csomó paramétert, ami ugye vagy egy "utazó" Uri, de valószínűbb, hogy kellene csinálnom egypár változót (pl. egy retained Fragmentben), és a kérdések során ezek kerülnek egymás után feltöltésre. Amikor az utolsó kérdés is teljesült, akkor ezen változók alapján tudom végrehajtani a feladatot (pl. az import-ot). A változók talán azért előnyösebbek, mert segítenek, ha egy lépéssel vissza kell lépni. ((Mert pl. a FileSelector-nak meg kell kapni a "címsort" is, vagyis, miért válasszunk ki egy file-t.))
Lehet, h. kicsit zavaros, bocs. De bennem valahogy talán kezd körvonalazódni. Köszönöm a segítséget!
Kicsit még kezdő vagyok ebben a szervezésben, túlnőtt rajtam a program (önmagában már működő 31 class, 4 funkcióval, és ez tenne rendet közöttük), de majd belerázódom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Formula-1
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit még kezdő vagyok ebben a szervezésben, túlnőtt rajtam a program (önmagában már működő 31 class, 4 funkcióval, és ez tenne rendet közöttük), de majd belerázódom...