Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Megpróbálom. Végiggondolva a lehetőségeket, mindig a visszatérésnél van a gondom. Az Activity ugyanis az onActivityResult-ba tér vissza (ami a MainActivity-ben van), ill. a DialogFragment is az Activity-t kapja meg, tehát oda mehet vissza.
Namármost: Vagy szétosztom mindkét helyen a négy további osztály irányába az eredményeket (pl. a rquestCode alapján)
Vagy mégis egyszerűbb (csak áttekinthetetlenebb), ha az egyes eseményeket itt (vagyis a visszatérési metódusokban) kezelem le.
Hm. Emellett még meg kell tartani egy csomó paramétert, ami ugye vagy egy "utazó" Uri, de valószínűbb, hogy kellene csinálnom egypár változót (pl. egy retained Fragmentben), és a kérdések során ezek kerülnek egymás után feltöltésre. Amikor az utolsó kérdés is teljesült, akkor ezen változók alapján tudom végrehajtani a feladatot (pl. az import-ot). A változók talán azért előnyösebbek, mert segítenek, ha egy lépéssel vissza kell lépni. ((Mert pl. a FileSelector-nak meg kell kapni a "címsort" is, vagyis, miért válasszunk ki egy file-t.))
Lehet, h. kicsit zavaros, bocs. De bennem valahogy talán kezd körvonalazódni. Köszönöm a segítséget!
Kicsit még kezdő vagyok ebben a szervezésben, túlnőtt rajtam a program (önmagában már működő 31 class, 4 funkcióval, és ez tenne rendet közöttük), de majd belerázódom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AliExpress tapasztalatok
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Nyaralás topik
- Arc Raiders
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kicsit még kezdő vagyok ebben a szervezésben, túlnőtt rajtam a program (önmagában már működő 31 class, 4 funkcióval, és ez tenne rendet közöttük), de majd belerázódom...