Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Elméleti kérdés következik:
Adott két Fragment, az egyik egy ListView, a másik egy egyedi nézet, amiben más activity-k létrehozhatnak, módosíthatnak, törölhetnek elemeket. Hogyan oldanátok meg, hogyha az adathalmaz változik, akkor ezek a nézetek értesüljenek arról, hogy mi történt?
Én két megoldást látok:
- BroadcastReceiver. A Fragmentek definiálják, hogy milyen eseményekre érzékenyek, aztán amikor kell akkor reagálnak szépen. Nem tudom, hogy itt megoldható-e, hogy a ListView módosításai animálódjanak, tehát ne a háttérben történjen meg az adapter módosítása.
- onActivityResult. Ezzel az a baj, hogyha egy ViewPager-ben vannak a fragmentek és mondjuk két egymás mellett lévő fragmentnek is frissülnie kell, akkor itt már problémás az események elosztása. Vicces, de néha egy isAdded() hívásra igazat adó fragment is elszáll olyan hibával, hogy ő már nincs is a FragmentManagerben.Én a BroadcastReceivert érzem most jobbnak, de cáfoljatok rám.
Köszi a válaszokat előre is!
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Sorozatok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest