Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Hello!
Idén vettem fel egy Android alapú szoftverfejlesztés nevű tárgyat és nem sokára le kell adni a házit, viszont a Java ismereteim kissé hiányosak, ezért nem nagyon tudok elindulni.
Leírás:
Az alkalmazás neve CompareDroid. Célja, hogy néhány népszerűbb, előre "betáplált" androidos telefon közül két kiválaszottt modellnek legfontosabb hardver adatait összehasonlítsuk vele. Ha olyan telefont akarunk összehasonlítani, ami nincs benne, gsmarena.com-ról leszedi az információkat.Úgy terveztem, hogy az első activity egy főmenü, amiben két spinnerből kiválaszthatjuk a két összehasonlítandó telefont, majd alatta lesz egy Compare button, ezt megnyomva jön be a compare activity képernyője, ami kb így nézne ki:

Ha esetleg nem találtuk azt a telefont, amit össze akartunk hasonlítani, menü gombra bejön egy menü és van egy Új hozzáadása menüpont. Ezen belül hozzáadhatjuk manuálisan is, illetve gsmarena.com-ról is lehúzhatjuk az adatokat.
A főmenü már megvan.
A Phone osztályt megírtam és hozzá a PhoneAdaptert, amit egy laboron megoldott tennivaló app Todo és TodoAdapter osztályából írtam át valahogy, de nem nagyon megy, mivel nem értek pontosan mindent, hogy ott mi miért volt.
Az adatokat perzisztensen kéne tárolni (SQLite), amiben megint csak még gyakorlatlan vagyok.
Nem azért írok, hogy valaki írja meg és küldje el ezt a programot, csak valami alapot szeretnék az elinduláshoz, hogy milyen osztályok kellenek és hogy lehet androidban megoldani a fent leírt mechanizmust.
Eddigi nagy falak, amikbe ütköztem:
1. Spinnernél hogyan rakom bele az elemeket? Spinnerben az elemek mellé lehet képet rakni?
2. Tablelayout hogy működik? Tablelayout után tablerow és mi felel meg az oszlopnak? A fenti táblázatot nem tudtam megírni xml-be, hogyan kéne?
3. Hogyan kell leszedni pl innen a cpu clock, ram értékét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Borderlands 4
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Dark Souls sorozat
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest