Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
Szia!
Igen, ma fogok ott tartani gyakorlatban is, hogy a szebb megoldásokat is lépésről lépésre beépítem a programomba. Lesznek nehezítések még a cikked példájához képest, biztos, hogy fogok még kérdezni a témában. Saját adatbázisból próbálom lekérni a kiválasztott BKV járat legközelebb induló járatait. Mivel a legtöbb infót az offline sqlite db-ből szedi, viszont az érzékenyebb nagyobb lekéréseket már a netről, ezért kell nekem főleg az Async task, mivel az adatok egy részét (vonal neve, megállók) már kiírom kiválasztás után rögtön, de lehet az internetről szerzett adatok csak később érkeznek meg és íródnak ki. Szerintem itt jogos az AsyncTask használata. Viszont mi van, ha éppen nem sikerül neki számomra megfelelő adattal visszatérni, mert mondjuk pont nem kapaszkodott fel a wifi? Azt is kezelnem kellene. Illetve, ha elmúlt az adott időpont (elment a következő járat ) akkor újra csináljon egy lekérést, már a frissebb indulási időpontokkal visszatérve, valahogy rá kell vegyem, hogy a háttérben emberi időközönként frissítsen.
A konkrét kérdésemre is megkaptam a választ, annyi volt a gond, amire számítottam is, osztálynévvel ki kellett egészítenem a változónevet, így már látja a változót, nem ír hibát! (van egy temérdek hiányosságom Javaból, PHP-ban dolgozom, nehéz átállni és néha csak úgy nem akar jönni a megoldás)
A cikk kapcsán felmerült egy kérdés: Az érték megőrzése ha bezárult az alkalmazás dolog írtad, hogy a példádban már lejárt. Mikor várható leírás ennek az újabb verziójáról? Fragmentekre kell rákeresnem? Ott lesz a megoldás?
A téma áthelyezése szerintem úgy lenne a legetikusabb mindenki számára, ha innen a diskurzus részeit néha bemásolod a cikked alá is. Mivel valóban ez az egyetlen magyar fórum itt van, hagy legyen meg itt is az érdeklődők számára, hasznos lesz ez egy év múlva, ha már többen mennek neki az Android home fejlesztésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 Max 14" 2021, 32GB RAM/512GBSSD/Liquid Retina XDR/magyar bill.
- Eladó RTX 3070 ti / i5 8600K / 16GB DDR4 / 500GB NVME SSD
- Asus Dual RTX 4070 SUPER EVO + FirstShop garancia 2027.04.09-ig
- Eladó GARANCIÁLIS Asus ROG Astral Nvidia Geforce RTX 5080 OC 16gb
- Asus rog 3080ti / Asus zephyrus 4090
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060 (ELKELT)
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 magos, 32 GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA RTX A1000, 16" , Új
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest