Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzx0
aktív tag
Sziasztok!
Nem biztos hogy ez a megfelelő topik a kérdésemhez, de nem találtam más topikot ami mélyebben foglalkozik appok müködésével.
Van egy androidos fejegységem. Kicsit tovább fejlesztett gyári 9es rom-al. Van 2 app amivel problémám van. Egyik a fényerőt állítja a másik egy launcher. Mind kettő bootolás után 2-3 perc múlva indul ell. Eddig jól működőtt mind 2 app gyári tovább fejlesztett 8as rom-al. A fényerő állító app GPS idő alapján beállítja a kijelző fényerőt. A probléma az ha este bootol a fejegység akkor percekig ki égeti a szememet amíg el nem indul a háttérben az app. A lauchernél hasonló a probléma. A 9as droidnál megváltozott az indulás. 8as droidnál bootolt a launcherel és a háttérben elindult a rádió, vagy az a média ami utoljára futott. 9es nél azzal indul ami utoljára futott. A launcher beállitásaiba van egy olyan opció hogy inditsa el az alkalmazást bootolás után. El is indul de ez is csak 2-3 perc múlva. Addig a rádió van a főképernyön. Próbáltam pár boot manager és auto start appot de egyikkel sem indul hamarabb a két app. Fel vettem a kapcsolatot mind két app fejlesztöjével és a rom fejlesztövel is de nem tudtak segíteni. Pedig ez a hiba nem csak nálam jelentkezik.
Arra gondoltam hogy esetleg nem lehetne valami paranccsal meghívni már bootolásnál a két appot?
Root van. Csak tudásom nincs hozzá, hogy mit és hova kellene írni.
Backlight autolevel.
Car launcher pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 2026.júliusig garancia
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest