Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Android Studio -val Kotlin-t szeretnék tanulni.
Teljesen kezdő vagyok.
Sehol se találok egy normális oktató videót.
A bajom: lényegtelen részleteket percekig mondanak, ami pedig nagyon fontos lenne, kihagyják.
Pl: innen töltsd le a jdk-t és ez itt a linux , ez itt a win....bla bla bla
De maga a telepítést nem mutatja, csak a letöltés, és elindítja az első projectet.
No de hogy telepítsem??
Nekem alapból Android 10+ volt csak bepipálva.
De van 4.1 tabletem, 4.4 telefonom, 7.0 telefonom, és szeretném ha veszek új telót majd azon is menne amit tanulok, tehát gondolom 9 és 10. No de mi a 10+?
10 és 10+ más?
Mi van ha mindent kipipálok, vagy az nem jó? Vagy minek az a sok, vagy.... Na pont ezt hagyta ki mind.
Vagy amibe benne van az több mint 4 éves és egyáltalán nem úgy néz ki, és nagyon regi verziók stb...
Már vagy a 10iket kezdem, de mindnél millió kérdésem van, míg marhaságokon halálra unom magam.Létezik valahol egy normális?
Mint pl ez, nem csamcsog haszontalan dolgokon, de részletesen elmond mindent amit kell.Udemy-n már van pár oktatóm, de pocsék. Egy lutri az egész.
Míg meg nem veszed nem tudod , hogy milyen.
Ha megvetted és használhatatlan, akkor meg bukod a pénzt.
A készítők soha se valaszolnak. Pénzt vissza nem kapsz.
Amit vásárlás előtt meg tudsz nézni az semmit se mond.
Több pénzt nem akarok a semmire kidobni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest