Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, lenne egy kicsit komplikáltabb kérdésem. Az automban van egy Eonon tipusu androidos fejegység 6.0ás rebdszerrel, amihez szeretnék Bluetoothon hozzá párosítani egy Pioneer xdp30 as DAP lejátszót. Van androidra egy gyári pioneer app amivel tudnám irányítani magát a lejátszót. Áruházból nem is engedte feltelepíteni nert, h nem támogatott. Így leszedtem külön az APK-t ami feltelepült viszont indításnál azt írja ki, h BLE not supported. Ezugye valami low energies szabvány lenne amit a fejegység nem támogat. Probáltam utána keresgetni, h h lehetne mégis ráeröszakolni és találtam több dolgot, valami registrit vagy mit hogy kéne átírni.
I use BLE API 21+ and the following code to discover:
ScanSettings scanSettings = new ScanSettings.Builder()
.setScanMode(ScanSettings.SCAN_MODE_LOW_LATENCY)
.setReportDelay(discoveryDelay)
.build();Nemtudna nekem segiteni valaki, h pontosan mit es hogyan kellene módosítani?

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Xiaomi 15T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Media Markt Gari 2028.02.02.-ig
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest