Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Üdv ismét!
És milyen meglepő, ismét elakadtam

Pedig már majdnem megvolt az egész.Tehát mit is szeretnék:
Activity-ből elindítani egy servicet, amiben menne egy számláló, aminek az állását pl: egy gombnyomással bármikor lekérhetném, és az activityben egy textView-t felfrissítve látható legyen.
KÉSZ, működik is.De ha bezárom az appot, akkor a szolgáltatás is leáll. Merthogy bound service. Bound előtt létrehoztam, és úgy csináltam meg a kötést, és így nem áll le, ha bezárom az appot (yeeee).
De ha elindítom megint, és a gombbal lekérem az adott értéket, akkor összecrash-el.
A gombos eljárásban megcsináltam megint a boundot, de így is. Gondolom a kötésnél valami nem jó, de gugliban és az oktató videókban sincs több erről, amit fel is fognék
Már csak ennyi hiányzik, kérem valaki segítsen

Itt van az egész becsomagolva., de szimpla magyarázat is megteszi, hátha felfogom

Egyébként az a terv, hogy a menhely szolgáltatása folyamatosan fusson és ott legyen az összes változóm pl: kaja, víz stb, aztán mondjuk óránként a szolgáltatás le is mentené a telefonra, hátha véletlen összeomlik. És akkor mondjuk a belső időzítő és egyéb számítgatás alapján egyszer csak szólna, hogy pl: mirci cica éhes és meg kéne etetni, mert megdöglik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)