Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- potyautas: Felkonf.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Láttam egy olyan preferences megoldást, ahol egy osztott képen (nyilván fragmentben) a bal oldalon voltak a "fő" beállítási lehetőségek, melyekhez csoportonként a jobb részen más és más albeállítási lehetőségek jelentek meg. Ez nagyon tetszett, de nem emlékszem a program nevére, hiába kerestem. (Telon meg nem csinál ilyet persze)
Van erre valamilyen egyszerűsített mód, vagy esetleg valaki találkozott egy ilyen tutoriallal? ("Kézzel" meg tudom oldani, de szerintem kell legyen erre valami erősan automatizált módszer, amit nem látok. Vagy legalábbis nem látok át.) Előre is köszönöm!
(Ott tartok, hogy az Activity EGY fragmentet simán megjelenít, amit xml-ből feltölt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple Pencil gen2
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest