- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
El kellett mennem itthonról, úgyhogy csak most volt lehetőségem megnézni. Nincs fenn Eclipse a gépemen, csak Xamarin Studio (és az általa felrakott Android SDK), de parancssorban le tudtam fordítani az anyagot.
Nekem nem fagy le, nem crashel, meg semmi csúnyát nem csinál. Annyit változtattam csak, hogy a libs mappából töröltem a Picassot (UIL mellett felesleges) és a v4 support libet (az appcompat v7-ben is benne van), majd rátettem a Nexus 7-emre és megy.
Egyébként nagyon rossz forma, sőt mondhatni szigorúan tilos bekódolni azt, hogy "/mnt/sdcard". Csak rosszul sülhet el egy olyan telefonon, aminek nincs belső tárhelye és SD kártyája.
Javaslom az Environment osztályt tanulmányozásra.Zedz: Az AsyncTask osztály, amit az esetek döntő többségében ajánlott használni az ilyen háttérben végzett feladatokhoz, alaphelyzetben egy négy háttérszálból álló poolt használ, amit a framework menedzsel. Szóval igen, a droid intézi

Nagyon ritka az, hogy valami külső/belső okból ez a felállás nem jó, és az AsyncTask helyett más megoldást kell keresni. Az viszont például biztos, hogy Thread vagy Timer/TimerTask osztályokat használni mobilon súlyos hiba, mert van erőforrásbarátabb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vallás
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Sony A7 II (ILCE-7M2) + SEL2870 objektív megkímélt állapot
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Javaslom az