Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Régóta szeretnék egy olyan listView-t, amiben az elemeket kedvem szerint (húzogatással) átrendezhetem.
Egy sikeres telefon újraélesztés után NeatROM 4.1.2-t tettem fel, ahol a rendszermenüben szerepel ez. Kijelző/Notification Panel/Toggle button order (a két nyelv keveréséből gondolom, hogy ez nem szabványos alkatrész). Nehézségek árán ugyan, de mozgás közben csináltam egy felvételt:
Ha listaelemek előtti ikont megfogom, akkor fel-le lehet húzni az elemet, és ha elhagyja a mellette lévő listaelem felezővonalát, akkor az a húzott elem "alatt" vagy inkább "mögött" átugrik az üres helyre. Na, ez így elmondva igen szegényes, de elég kézenfekvően működik. És sok-sok elemmel (vagyis görgetés közben is működik.
Nem tudja valaki véletlenül, hogy ezt a funkciót hol tudom elérni, vagy van-e valahol ilyen kód, ami ezt megcsinálja? Amivel én próbálkoztam, az sokkal szegényesebb volt - gyakorlatilag arra jutottam, hogy a teljes listView-t újra kellene írni. Egy ilyen kód sok melótól megmentene... Hálás köszönet előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook 14 UX3405MA, I7 Ultra 155H, 16GB Ram, 1TB SSD, OLED kijelző, garanciás
- Dell D800 23-éves , jó aksi , full-HD , dedikált vga , retró csemege !!!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 // AMD Ryzen 3 7320U // 8GB RAM // 240GB SSD // magyar billentyűzet //
- GAMER PC // AMD Ryzen 5 3600 // 16GB RAM // 512GB SSD // RX 6700 XT
- ASUS RT-AX92U AX6100 Tri-band WiFi6 gigabit AiMesh (2-Pack) Wi-Fi router
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Vostro 3510/i5-1135G7/8GB/256GB M.2/WIN11/Jó akku, 4 óra/Számlával!
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest