Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1726) pittbaba válasza WonderCSabo (#1725) üzenetére


pittbaba
aktív tag

Vannak letölthető appok amik csomagban adnak webservert php modullal illetve mysql servert, és phpmyadmint. Ilyeneket próbáltam, volt amit meg is vettem, de mindegyiknél az a baj, hogy a server indítása gombnyomáshoz kötött, ami meg esetleg beállítható h bootkor startolja a servert az is néha bugos, nem indul a server automatikusan telefon reboot után, de a webservert kezelő app fut.
Ilyenkor az én appom ezt érzékeli és újraindítja a webservert kezelő appot, de az továbbra sem mindig indítja el magát a webservert. Ezért olyan megoldás kellene, hogy lenyúlok magáig a webserver programig és azt indítom.
A webserver azért kell, hogy le tudja kérni a programom hogy az adott bejövő hívás telefonszáma benne van e az adatbázisban, mert csak akkor nyit az ajtó. Azért nem sima appon belüli adatbázist használok, mert valahogy távolról tudnom kell adminisztrálni, ezért json -al adom át az adatot a mysqlből az appnak.

Mivel szeretném hogy minden éjszaka legyen egy automatikus reboot, ezért fontos hogy megoldjam reboot után minden felálljon rendben, ha pedig nem akkor próbálja javítani.

Remélem sikerült normálisan leírnom. :)

A ciklusokat értem, sokat tanulmányoztam, rengeteget teszteltem már, de még mindig hajlamos vagyok bekavarodni.

PH Konfigom: Gigabyte GA-H97M-D3H, i7 4790K,GTX 960, Seasonic SS-620GM

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.