Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Ezen nem fogunk vitatkozni...
De nehogy a Google alaptalan vádaskodásért pereljen
, meg amúgy is elolvasásra érdemesnek tartom:
Overcoming Android's Problems with JDK 7Másrészt az SDK hibáiról:
Egy egyszerű (lévén az android beépített adatbáziskezelőt tartalmaz) adatbáziskezelő felületet készítgettem, fragmentekkel, sqlite-tal, egyebekkel - de semmi extrával.
- query hiba, egyetlen aposztrof miatt
- foreign key engedélyezése
- DialogFragment setRetainInstance(true) nem működik együtt
- Fragment-ből DialogFragment hívása - elvileg működik, de elfordításnál (egyetlen 0 miatt) az ablakok fordított sorrendben jelennek meg (és elfedik egymást), ((sajnos a linket a kóddal együtt töröltem))
...ezek csak azok, ahol a bug-report-ot feljegyeztem, de sorolhatnám azokat a helyeket, ahol már automatikusan a megkerülő lehetőséget alkalmaztam.És ez szerintem azért gond, mert én hobby-programozó vagyok: nem munkaidőben, nem pénzért, nem munkacsoportban írok egyszerű kódokat - részben szükségből, részben szórakozásból. Ha én ennyi hibával találkozom, akkor mennyi lehet a "nagy" programoknál? No, de ez már filozófiai probléma, és nem is ide tartozik.
Ami azonban az Android (és elsősorban a fórumok) javára írandó: egyetlen olyan probléma sem volt, amit némi kutakodással, vagy kérdezéssel nem lehetett volna áthidalni.
Bocs, ha valakit megbántottam
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Bivaly erős 10 magos Dell Latitude 5430 (12.gen Core I7 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- Zalman CNPS7700 Al-Cu LGA 775 CPU hűtő
- ROG STRIX B550-I GAMING - CSOMAGKEDVEZMÉNY ELÉRHETŐ
- Nvidia Quadro FX570
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, meg amúgy is elolvasásra érdemesnek tartom: