- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Ezen nem fogunk vitatkozni...
De nehogy a Google alaptalan vádaskodásért pereljen
, meg amúgy is elolvasásra érdemesnek tartom:
Overcoming Android's Problems with JDK 7Másrészt az SDK hibáiról:
Egy egyszerű (lévén az android beépített adatbáziskezelőt tartalmaz) adatbáziskezelő felületet készítgettem, fragmentekkel, sqlite-tal, egyebekkel - de semmi extrával.
- query hiba, egyetlen aposztrof miatt
- foreign key engedélyezése
- DialogFragment setRetainInstance(true) nem működik együtt
- Fragment-ből DialogFragment hívása - elvileg működik, de elfordításnál (egyetlen 0 miatt) az ablakok fordított sorrendben jelennek meg (és elfedik egymást), ((sajnos a linket a kóddal együtt töröltem))
...ezek csak azok, ahol a bug-report-ot feljegyeztem, de sorolhatnám azokat a helyeket, ahol már automatikusan a megkerülő lehetőséget alkalmaztam.És ez szerintem azért gond, mert én hobby-programozó vagyok: nem munkaidőben, nem pénzért, nem munkacsoportban írok egyszerű kódokat - részben szükségből, részben szórakozásból. Ha én ennyi hibával találkozom, akkor mennyi lehet a "nagy" programoknál? No, de ez már filozófiai probléma, és nem is ide tartozik.
Ami azonban az Android (és elsősorban a fórumok) javára írandó: egyetlen olyan probléma sem volt, amit némi kutakodással, vagy kérdezéssel nem lehetett volna áthidalni.
Bocs, ha valakit megbántottam
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honda topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Iqos cigaretta
- Formula-1
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, meg amúgy is elolvasásra érdemesnek tartom: