- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
Persze, hogy kell, csak nem "android módon", de még csak nem is Java-ban (nem is elérhető benne csak Javascript, C# meg mittudoménmicsoda). Én is csak ismerkedés céljából javasoltam a saját engine-t, ha határidős meló van és még nincs motor az app alá akkor nehogy most kezdj el írni hozzá. Egyébként nem olyan óriási dolog saját engine-t írni, én is épp azon vagyok (bár én desktopra, de szintén OpenGL-el és Java-val) de az tény, hogy kell hozzá kitartás és sokat kell olvasni szakmai könyveket. Akárhogy is, szerintem ha csak magának csinálja akkor ha összerak egy bármilyen alap enginet ami már képes meghajtani egy szimpla játékot abból sokkal többet tanul mint ha Unity-vel C#-ban firkál egy előre írt, agyonegyszerűsített API-ban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dacia topic
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Szigorít a Discord: jön az életkor-ellenőrzés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest