Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
®abstract®
üzenetére
jó hát értem, de mi az alternatíva?
kínai rendelésnél eleve bukta a gari, most rendelni sem nagyon lehet egy ideig a vámos-áfás mizéria miatt, egyrészt nem kalkulálható a költség másrészt fennakadásokkal simán lehet számolni.
ha megnézed ez a tablet 46, áfa nélkül egyből 36, van még rajta valamennyi vám, artisjus adó tuti van a tárhely miatt, mire mindent összeadsz kb. kijön a 25 de ettől még mindig nem vagyok előrébb.
100k-t akkor sem adok egy tabletért ha lemegy a boltba, annyit nekem nem ér meg a gyakorlat, az még egy lehetőség, hogy nem veszek semmit. teljesen reális ez is, ha kiderül hogy ez ennyiért örömet nem fog okozni, csak bosszúságot, akkor elengedem a kérdést azzal, hogy amennyit szánok rá annyiért nem érdemes venni.
-
DeFranco
nagyúr
köszönöm, tehát akkor a szoftver olyan amilyen (ez nem annyira izgat), kijelző vállalható elvileg, kérdés még a használhatóság...
hogy kell elképzelni, hol lehet ennek a tabletnek a "határa", mi az amiben ez kevesebb mint pl. egy belépő/közepes samsung? youtube magas felbontáson beszaggathat? facebook dadog? komplexebb weboldalak köhögnek? office-like alkalmazások akadoznak?
vagy ilyenekkel nem kell számolnom? hogy lőjem be a kompromisszumokat?
-
DeFranco
nagyúr
sziasztok!
teljesen laikus vagyok tablet témában, a választásban szeretném a segítségeteket kérni.
alap felhasználáshoz keresnék tabletet, játék nem lenne rajta, elsősorban képregény és esetleg ebook-olvasás, böngészés, esetleg filmnézés, streaming egyelőre nincs tervben, de nem zárnám ki.
mobilhálózat nem feltétel, nem menne bele sim, android rendszer igen, 10"-os modellt keresek
a keret szűkös, szeretném a 40k-s ársávban megúszni.
az ajánlót átnéztem, ezt a modellt találtam benne mint ami megfelelhet: [Umax VisionBook 10C LTE]
ebből a 4G / LTE nekem nem szükséges.
az lenne a kérdésem, hogy van-e ennek a modellnek még alternatívája hazai beszerzésben, illetve milyen hátrányokkal érdemes számolni egy magasabb árfekvésű modellhez képest, miben nyilvánul meg az olcsósága?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Pánik a memóriapiacon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest