- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arthur997
csendes tag
válasz
this is life #34755 üzenetére
Meg tudnád mondani, hol lehet hozzájutni ehhez a TP-LINK 3G routerhez?
..ja és én csak m3040 -t találtam, üzletet ehhez sem. -
Arthur997
csendes tag
7"-os tablethez védőfólia kellene, tudtok valami tuti jó forrást?
-
Arthur997
csendes tag
válasz
Anonymus23 #34096 üzenetére
Valamelyik futárszolgálat ilyet használ, ilyen kütyün írtam alá az átvételt. Nem emlékszem pontosan melyik, de valamelyik a nagyok közül.
-
Arthur997
csendes tag
Erről tudtok valamit? GoClever R83.2
-
Arthur997
csendes tag
HELP ME, please!
Azt hiszem bedőltem egy oldalnak.
Van valaki aki már vásárolt innét? [link]
Rendeltem ainol-NOVO7 Venus tabot, a PayPal-on keresztül utaltam. Nincs PayPal számlám, az OTP-s folyószámlámhoz tartozó WebSzámlára tettem a szükséges pénzt (rátartással) és az eladó honlapján a PayPal-nél fizettem a virtuális Webkártyám adataival.
A pénzt leemelte a paypal a számlámról (pontosabban zárolta az összeget előjegyzett tranzakció néven a Webszámlán + 219.-Ft is zárolásra került mint előjegyzett tranzakció). Kaptam visszaigazoló emilt a paypaltól, egy másik emilt a rendelésemről a kereskedőtől. DE, másnap valahogy gyanús lett az oldal, nagyon steril, kicsi a forgalma, kevés a hozzászólás. A facebook oldalukkal ugyanez a helyzet.
(Sőt, mára már, vásárlás kártyával tranzakcióként le is emelte a pénzt a számlámról, ezzel a közleménnyel:
PAYPAL *FOCALANDROI 153,040EUR 0, 2013.02.20 1206822995 )Mit gondoltok róla? Ha kamu az oldal, hogyan tudom visszaszerezni a pénzem.
Van valakinek ilyen tapasztalata?
Segítsetek, plíízzz!!!! Bennem van a para.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest